Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2015

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΙΤΙΑ ΚΑΙ ΑΗΘΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ κ. ΛΑΜΠΡΙΝΙΔΗ

Με μεγάλη μου έκπληξη αλλά και λύπη πληροφορήθηκα από τρίτους, την ύπαρξη δημοσιεύματος στο blog kithiraikanea.blogspot.gr του κ. Αντώνη Λαμπρινίδη (ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ) στο οποίο ο κ. Λαμπρινίδης επιτίθεται σε εμένα προσωπικά και στο χθεσινό ρεπορτάζ του ΤΣΙΡΙΓΟ FM 105,6 για την τραγική κατάσταση του οδοστρώματος στα Φατσάδικα Κυθήρων (ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ).
Μάλιστα ο κ. Λαμπρινίδης (εμείς μιλάμε με ονόματα) αναίτια προχώρησε σε μια αήθη επίθεση αφήνοντας παράλληλα και υπονοούμενα γιατί παρουσίασα ξανά ένα θέμα το οποίο αφορά άμεσα την ασφάλεια των κατοίκων και των επισκεπτών του νησιού.
Δηλαδή κ. Λαμπρινίδη με κατηγορήσατε ότι ανέδειξα ξανά ένα πάρα πολύ σοβαρό θέμα το οποίο έχει βαλτώσει και απασχολεί την Κυθηραϊκή κοινωνία ενώ εσείς θέλετε να περάσει στα ψιλά για να μην τσαλακωθεί η εικόνα της νέας Δημοτικής Αρχής;
Οι εικόνες μιλούν από μόνες τους, δεν είμαι πολιτικός κ. Λαμπρινίδη ούτε πρόθεσή μου και σκοπός μου είναι είναι να κάνω αντιπολίτευση. Ασκώ μόνο κριτική για θέματα που αφορούν την τοπική μας κοινωνία.
Βιαστήκατε όμως και εκτεθήκατε γιατί αφενός δεν εξαίρεσα κανέναν ούτε αναφέρθηκα σε κάποιον συγκεκριμένα, επίσης το καλοκαίρι στο προηγούμενο δημοσίευμα για το ίδιο θέμα αλλά και σε αναφορές στην εκπομπή μου είχα πρώτος μιλήσει για τις ευθύνες της προηγούμενης Δημοτικής αρχής και της αδικαιολόγητης καθυστέρησης που υπήρχε όμως δεν μπήκατε στον κόπο καν να διαβάσετε και να ακούστε τι γράφω και τι λέω απλά βρήκατε μια ευκαιρία να εξωτερικεύσετε εμπάθεια και ειρωνεία.
Γι αυτό κ. Λαμπρινίδη σας απαντώ για πρώτη και τελευταία φορά και σε έσας και σε όλους όσους καθυστερούν την αποκατάσταση του δρόμου. Απαιτώ την άμεση αποκατάσταση κι επισκευή του οδικού δικτύου γιατί είμαι δημότης και μόνιμος κάτοικος Κυθήρων έχοντας επενδύσει στα Κύθηρα κι όχι ζώντας μόνιμα στην Αθήνα και διατηρώντας ένα ΔΩΡΕΑΝ blog όπως εσείς. Απαιτώ την άμεση αντίδραση των εμπλεκομένων υπηρεσιών γιατί καθημερινά η προσωπική μου ασφάλεια αλλά και η ασφάλεια των συμπολιτών μου μπαίνει σε κίνδυνο όταν διασχίζουμε αυτό το σημείο του κεντρικού άξονα σε αντίθεση με εσάς που δεν το χρησιμοποιείτε και  απ' ότι φάνηκε από την αντίδρασή σας δεν σας ενδιαφέρει.
Απαιτώ την άμεση αποκατάσταση γνωρίζοντας ήδη για την διενέργεια της δημοπρασίας και της ύπαρξης αναδόχου αλλά πραγματικά αυτό σαν κάτοικο δεν με αφορά παρά μόνο το γεγονός ότι μέχρι και σήμερα δεν έχει γίνει ΤΙΠΟΤΑ.
Ο τρόπος με τον οποίο αντιδράσατε αποδεικνύει και τα κίνητρά σας και τον ρόλο σας και να είστε βέβαιος πως ο κόσμος και βλέπει και καταλαβαίνει.
Γι' αυτό συνεχίστε το ''ρεπορτάζ δωματίου'' που κάνετε όπως επίσης και τα ''Κυθηραϊκά Νέα'' που αναρτάτε για στηθόδεσμους και σπασμένα ανδρικά μόρια κι αφήστε τους δημοσιογράφους και τα ΜΜΕ να κάνουν τη δουλειά τους όπως πρέπει.


το κολάζ είναι εμπνευσμένο από μερικά ''Κυθηραϊκά Νέα'' που δημοσιεύετε κατά καιρούς: 

Υ.Γ. Δεν ήμασταν, δεν είμαστε ούτε θα υπάρξουμε ποτέ συνάδελφοι...

Παναγιώτης Μπαχτής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου