Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015

ΈΚΤΑΚΤΟ-ΔΡΟΜΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ Ε/Γ-Ο/Γ ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΗΝΟΥ ΣΤΗΝ ΆΓΟΝΗ ΤΩΝ ΚΥΘΗΡΩΝ ΜΕ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗ ΑΛΛΑΓΗ ΤΗΣ ΏΡΑΣ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ; ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ

Για ακόμη μια φορά γινόμαστε μάρτυρες τριτοκοσμικών καταστάσεων που λειτουργούν εις βάρος των νησιών μας.
Ανεπίσημες πληροφορίες του σταθμού μας από επιβάτες που είναι να ταξιδέψουν σήμερα το απόγευμα, Παρασκευή 23/1 από τον Πειραιά με προορισμό τα Κύθηρα τα Αντικύθηρα και την Κίσσαμο με το Ε/Γ-Ο/Γ Β. ΚΟΡΝΑΡΟΣ αναφέρουν ότι έλαβαν σήμερα το πρωί μήνυμα από την εταιρεία που τους ενημέρωνε πως το σημερινό δρομολόγιο θα το εκτελέσει το Ε/Γ-Ο/Γ ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΗΝΟΥ (πρώην ΆΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ) και ότι το πλοίο θα αναχωρήσει αντί για τις 5 το απόγευμα όπως ήταν προγραματισμένο, στις 8 το βράδυ με ότι αυτό συνεπάγεται για την αλλαγή στις ώρες άφιξης στα νησιά και στην ταλαιπωρία των επιβατών.
Το χειρότερο είναι πως 4 ώρες πριν την προγραμματισμένη αναχώρηση του πλοίου βάσει του εγκεκριμένου προγράμματος, η πλοιοκτήτρια εταιρεία δεν έχει βγάλει καμία επίσημη ενημέρωση για την αντικατάσταση του πλοίου ούτε για την αλλαγή στην ώρα εκτέλεσης του δρομολογίου.
Είναι αδιανόητο αυτό που συμβαίνει, δεκάδες συμπατριώτες μας που θέλουν να ταξιδέψουν βρίσκονται στην αβεβαιότητα 2 εικοσιτετράωρα πριν τις Εθνικές Εκλογές.
Όλοι οι φορείς, οι κάτοικοι και φυσικά το Υπουργείο Ναυτιλίας πρέπει να βάλουν ένα τέλος στην ασυδοσία των εταιρειών και να διασφαλίσει την απρόσκοπτη και συνεπή εκτέλεση των επιδοτούμενων δρομολογίων βάσει των εγκεκριμένων προγραμμάτων προς τα νησιά μας.
Περιμένουμε άμεσα επίσημη ενημέρωση από τους αρμοδίους.

Ρεπορτάζ: Παναγιώτης Μπαχτής
Πηγή: ΤΣΙΡΙΓΟ FM 105,6
Φωτογραφία (Άγιος Γεώργιος): Ευάγγελος Πατσής)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου