Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2015

ΚΥΘΗΡΑΪΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΘΗΝΩΝ - ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ ΣΤΙΣ 2/3

Από το Διοικητικό Συμβούλιο του Κυθηραϊκού Συνδέσμου Αθηνών ανακοινώνεται : 
1. Στις 2 Μαρτίου 2015 ημέρα Δευτέρα και ώρα 17.30 θα πραγματοποιηθεί η Τακτική Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου μας στην αίθουσα του Τριφυλλείου Ιδρύματος (Θεμιστοκλέους 5 / 7ος όροφος). Στην περίπτωση που δεν θα επιτευχθεί απαρτία, που είναι το πιθανότερο, θα επαναληφθεί οπωσδήποτε τη Δευτέρα 9 Μαρτίου 2015 στον ίδιο χώρο και την ίδια ώρα.
Η προαναφερθείσα Γενική Συνέλευση θα εκλέξει και το νέο Διοικητικό Συμβούλιο και τη νέα Ελεγκτική Επιτροπή για την επόμενη τριετία. Τα τακτικά και ταμειακώς τακτοποιημένα μέλη, δύνανται να ψηφίσουν δι’ετέρου ειδικώς εξουσιοδοτημένου τακτικού μέλους, αλλά κάθε μέλος δεν δύναται να αντιπροσωπεύσει περισσότερα από δύο μέλη. Όποιο μέλος του Συνδέσμου επιθυμεί να θέσει υποψηφιότητα, παρακαλούμε να μας το γνωστοποιήσει μέχρι 6.3.2015, ώστε να υπάρξει χρόνος τυπώσεως των ψηφοδελτίων. 
2. Στον Κυθηραϊκό Σύνδεσμο Αθηνών ξεκίνησε , κάθε Σάββατο, η εκμάθηση μουσικών οργάνων (βιολί, κιθάρα, λαούτο) σε χώρο που μας διέθεσε το Τριφύλλειο Ίδρυμα (Θεμιστοκλέους 5, 6ος όροφος). Δυστυχώς μέχρι σήμερα υπάρχει μειωμένο ενδιαφέρον συμμετοχής, και υπό αυτές τις συνθήκες δεν μπορούμε να συνεχίσουμε. Αν όμως εκδηλωθεί ενδιαφέρον, τότε βέβαια τα μαθήματα θα επαναληφθούν. Γι’αυτό καλούμε εκ νέου τυχόν ενδιαφερομένους να μας ενημερώσουν στο τηλέφωνο 210.3832806. 
3. Ο Σύνδεσμος έχει αποκτήσει τη δική του ιστοσελίδα, την οποία μπορείτε να επισκέπτεστε στη διεύθυνση www.kithiraikossindesmos.gr .Στην ιστοσελίδα αυτή  μπορείτε να διαβάσετε όλες τις κυθηραϊκές εφημερίδες που έχουν εκδοθεί και διασωθεί μέχρι 31/12/2010.Το email επικοινωνίας του Συνδέσμου είναι info@kithiraikossindesmos.gr . 
4. Σας ενημερώνουμε ότι εξουσιοδοτημένος από το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου μας να εισπράττει συνδρομές των μελών του, επισκεπτόμενος τις οικίες τους, είναι μόνο ο κ.Στέφανος Πετρόχειλος. Αν κανείς άλλος σας επισκεφθεί, επικαλούμενος την ιδιότητα αυτή, να τον αποπέμψετε δεόντως.

Για τις άλλες εκδηλώσεις που προγραμματίζονται θα σας σταλούν εγκαίρως ιδιαίτερες προσκλήσεις.
Για τον Κυθηραϊκό Σύνδεσμο Αθηνών

Ο Πρόεδρος                                                     Ο Γεν. Γραμματέας

Γιώργος Καρύδης                                                  Βασίλης  Χάρος

Πηγή: Κυθηραϊκός Σύνδεσμος Αθηνών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου