Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2015

ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΤΣΑΦΑΔΟΣ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 19.1.2015 ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΑ ΚΥΘΗΡΑ

Θερμή υποδοχή επεφύλαξαν στο Βουλευτή της ΝΔ Α’ Πειραιώς και Νήσων οι κάτοικοι των Κυθήρων στο μαγαζί Pierros στο Λιβάδι.
Ο Βουλευτής εισέπραξε έντονα την αγάπη και τη ζεστασιά των παρευρισκόμενων που τον αγκάλιαζαν και τον ευχαριστούσαν για το ενδιαφέρον που έχει επιδείξει αυτά τα δυόμισι χρόνια για τα Κύθηρα και τα Αντικύθηρα.
«Είσαι πάντα δίπλα μας» του φώναζαν αναγνωρίζοντας το ότι επισκέπτεται πολύ συχνά και τα δύο νησιά κι έχει καταβάλλει κάθε προσπάθεια για την επίλυση των προβλημάτων τους.
Ο κ. Κατσαφάδος κατά την ομιλία του, αφού ευχαρίστησε τους τοπικούς φορείς και τον κόσμο, τόνισε μεταξύ άλλων, ότι λόγω αδήριτης ανάγκης έγιναν λάθη και αδικίες, διευκρινίζοντας ωστόσο ότι  έπρεπε να ληφθούν μέτρα για να μη χρεωκοπήσει η χώρα. 
Ο Βουλευτής έδωσε απαντήσεις σε όλες τις  ερωτήσεις που του έθεσαν οι παρευρισκόμενοι, οι οποίοι μάλιστα δε δίστασαν να πουν πως είναι από τους λίγους πολιτικούς που λέει τα πράγματα με το όνομά τους.
Ο κ. Κατσαφάδος αναφερόμενος στην εξαγγελία του Πρωθυπουργού στο Αγρίνιο ότι θα θεσπιστεί στον ΟΑΕΕ ειδική προαιρετική κατηγορία ασφάλισης με μειωμένες εισφορές για επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται σε οικισμούς μέχρι 2.οοο κατοίκους, δεσμεύτηκε ότι θα δώσει αγώνα για να επεκταθεί και για τα μικρά νησιά.
Ο Βουλευτής Α΄ Πειραιώς και Νήσων επισήμανε ακόμη ότι η μεγαλύτερη επένδυση που έγινε στο νησί είναι το Νέο Γενικό Νοσοκομείο Κυθήρων, το οποίο όπως είπε «μπορεί να αποτελέσει τη βάση για την ανάπτυξη του ιατρικού τουρισμού στα Κύθηρα», ενώ τόνισε ότι θα αγωνισθεί για τη δημιουργία μονάδας τεχνητού νεφρού για να μπορούν να κάνουν διακοπές στο νησί οι νεφροπαθείς.

Στη συνέχεια, ο Βουλευτής συνομίλησε με κατοίκους των χωριών Ποταμός, Καρβουνάδες και Λιβάδι, ενώ στη Χώρα συναντήθηκε με το Δήμαρχο στο Δημαρχείο.




το video της συζήτησης

Πηγή: Γραφείο Τύπου Κώστα Κατσαφάδου
Κάμερα - Επιμέλεια: Βαλέριος Καλοκαιρινός - PhotoCerigo
Video: TSIRIGOTV.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου