Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2016

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΊΔΡΥΣΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΦΙΛΩΝ ΚΕΝΤΡΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ ΣΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΟΥ ΒΡΟΝΤΑ - ΔΕΥΤΕΡΑ 19/12 ΣΤΙΣ 6 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ


Το απόγευμα σήμερα και ώρα 18:00 στο παλιό Δημοτικό Σχολείου του Βροντά στην Νεάπολη θα γίνει συγκέντρωση πολιτών με σκοπό να ιδρυθεί στα Βάτικα Σύλλογος φίλων του κέντρου Υγείας Νεάπολης.
Χωρίς να έχουμε κουβεντιάσει για το θέμα αυτό με τους αρμόδιους του Κέντρου Υγείας της Νεάπολης πιστεύουμε ότι είναι μια αξιέπαινη προσπάθεια για την υποστήριξη της πρωτοβάθμιας υγείας των πολιτών της περιοχής μας και συμβολή δική μας για την καλύτερη λειτουργία του και για την αντιμετώπιση των οικονομικών προβλημάτων κάποιων περιπτώσεων συμπατριωτών μας ασθενών που έχουν ανάγκη νοσηλείας.
Η ανάπτυξη δράσεων στα πλαίσια της τοπικής κοινωνίας από τον Σύλλογο που θα ιδρυθεί πιστεύουμε ότι θα συμβάλει στην προώθηση και επίλυση των κοινονικοοικονομικών προβλημάτων κάθε νόμιμης δραστηριότητας του.
Πρέπει να βρεθούμε όσοι περισσότεροι μπορούμε στις 6 το απόγευμα σήμερα στο παλιό Δημοτικό Σχολείο της Νεάπολης για να ακούσουμε την ενδιαφέρουσα πρόταση των ανθρώπων που προΐστανται του κέντρου Υγείας.

Πηγή: Παναγιώτης Σταθάκης (facebook)
Φωτογραφία: tabatika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου