Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2016

ΘΥΕΛΛΩΔΕΙΣ ΆΝΕΜΟΙ ΣΑΡΩΝΟΥΝ ΤΑ ΚΥΘΗΡΑ 29/12 - ΞΕΡΙΖΩΘΗΚΑΝ ΔΕΝΔΡΑ ΕΝΩ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ ΣΤΙΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ

Θυελλώδεις άνεμοι σαρώνουν τα Κύθηρα από νωρίς το πρωί της Πέμπτης 29/12, δημιουργώντας σειρά σημαντικών προβλημάτων στα δίκτυα της ΔΕΗ και του ΟΤΕ.
Επίσης λόγω των θυελλωδών ανέμων ξεριζώθηκαν δέντρα, έσπασαν κλαδιά που θα μπορούσαν να προκαλέσουν τραυματισμούς, ενώ το τσουχτερό κρύο και οι πολύ χαμηλές θερμοκρασίες κατά τη διάρκεια της νύχτας μπορεί να προκαλέσουν τη δημιουργία παγετού στους δρόμους,  γι' αυτό συνιστάται στους κατοίκους, όσο διαρκούν τα ακραία καιρικά φαινόμενα και ειδικά κατά τη διάρκεια της νύχτας να αποφύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις που μπορεί να τους θέσουν σε κίνδυνο. 
Για την αναφορά ζημιών και καταστροφών εκτός από τις αρμόδιες υπηρεσίες μπορείτε να επικοινωνείτε και με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Κυθήρων κ. Γιώργο Κομηνό.
Στις παρακάτω φωτογραφίες βλέπουμε ένα μεγάλο πεύκο στο Λιβάδι Κυθήρων που το ξερίζωσε η μανία του ανέμου σήμερα το απόγευμα καθώς και σπασμένα κλαδιά που έπεσαν από έναν μεγάλο ευκάλυπτο στον κεντρικό δρόμο επίσης στο Λιβάδι.



Ρεπορτάζ - φωτογραφίες: Παναγιώτης Μπαχτής
Πηγή: TSIRIGO FM 105,6

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου