Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2016

ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΝΕΟ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΔΙΑΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΥΘΗΡΩΝ

Ο Δήμος Κυθήρων πραγματοποίησε φέτος μια σημαντική προσπάθεια ανανέωσης κι επένδυσης στον εορταστικό διάκοσμο σε κεντρικά σημεία του νησιού, δαπανώντας χιλιάδες ευρώ, με στόχο την δημιουργία μιας εορταστικής ατμόσφαιρας για τους μόνιμους κατοίκους.
Ωστόσο αμέσως μετά το πρώτο άναμμα των Χριστουγεννιάτικων δέντρων στο Λιβάδι και στον Ποταμό αλλά και του Χριστουγενιάτικου καραβιού στη Χώρα έγιναν αντιληπτά κάποια προβλήματα δυσλειτουργίας στα φωτεινά λαμπιόνια που τα στολίζουν.
Σήμερα μία εβδομάδα μετά τις εορταστικές εκδηλώσεις, το πρόβλημα όχι μόνο παραμένει αλλά όλο και περισσότερα λαμπάκια δεν λειτουργούν σωστά.
Δεν γνωρίζουμε αν πρόκειται για αστοχία υλικού ή αν υπάρχει κάποιο άλλο τεχνικό πρόβλημα, πάντως πρέπει άμεσα να κινηθούν οι διαδικασίες από το Δήμο Κυθήρων προκειμένου οι προμηθευτές του στολισμού να αποκαταστήσουν το πρόβλημα πριν τις γιορτές, καθώς μιλάμε για έναν ολοκαίνουργιο, ακριβό διάκοσμο και δεν δικαιολογείται να παρουσιάζει τέτοια εικόνα και μάλιστα απ τις πρώτες μέρες λειτουργίας του.
Παρακάτω σας παραθέτουμε χαρακτηριστικές φωτογραφίες από το Λιβάδι και τη Χώρα Κυθήρων. Οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου.




Ρεπορτάζ - Φωτογραφίες: Παναγιώτης Μπαχτής
Πηγή: TSIRIGO FM 105,6

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου