Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2016

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΔΗΜΟΥ ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑΣ - ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Σε έναν τόπο πραγματικά μαγικό όπως ο δικός  μας  θα προσπαθήσουμε και φέτος  να ζωντανέψουμε τη μαγεία των Χριστουγέννων!
Με μεράκι και πολλή εθελοντική δουλειά στήθηκαν για άλλη μια  χρονιά  Χριστουγεννιάτικα χωριά στο Δήμο μας! Το Νομικό Πρόσωπο του Δήμου Μονεμβασίας μαζί με τις Τοπικές Κοινότητες, τους πολιτιστικούς, εμπορικούς  και αθλητικούς φορείς, τα Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Μολάων και Βοιών μα πάνω από όλα με την  αγόγγυστη βοήθεια  εθελοντών που πίστεψαν στην πραγματοποίηση αυτού του ονείρου,  ανοίγουν τις πόρτες των χωριών  για όλους, επισκέπτες και δημότες!
Περιμένουμε όλα τα παιδιά αλλά και όσους  αισθάνονται παιδιά : να φωτογραφηθούν στο σπίτι του Αι- Βασίλη, να ταχυδρομήσουν τις επιθυμίες και τις ευχές τους στο μεγάλο γραμματοκιβώτιο, να δημιουργήσουν χριστουγεννιάτικα στολίδια , κάρτες  και κατασκευές στο σπίτι των ξωτικών,  να γευτούν ωραία παραδοσιακά γλυκίσματα στο σπίτι των ζαχαρωτών , να ζωγραφιστούν με νεραϊδοχρώματα στα προσωπάκια τους και να δώσουν χαρά σε άλλα παιδιά χαρίζοντας τρόφιμα, ρούχα και παλιά παιχνίδια στο σπίτι της Αγάπης!

ΜΟΛΑΟΙ: Το χωριό στήθηκε στον αύλειο χώρο της εκκλησίας της Γεννήσεως του Χριστού  στην πόλη των Μολάων, τον οποίο ευγενικά μας παραχώρησε η τοπική εκκλησία.

ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ: Το χωριό στήθηκε στο χώρο της πλατείας  και το ζαχαρένιο σπιτάκι στην πλατεία κανόνι του κάστρου.

ΝΕΑΠΟΛΗ: Το Χριστουγεννιάτικο χωριό στήθηκε στην παραλία απέναντι από τον Βατικιώτη Ναυτικό με την επιμέλεια της Δημοτικής Κοινότητας Νεάπολης.

Ενημερωθείτε λοιπόν μέσα από το site του Δήμου και το site του Νομικού Προσώπου για το πρόγραμμα των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του Δήμου Μονεμβασίας και ελάτε να ανακαλύψουμε όλοι μαζί την έμπνευση και τη δημιουργία, με την ψυχαγωγία και τη συμμετοχή!

Αναλυτικά το πρόγραμμα:
Dimos Monemvasias Christmas 2016 by Tsirigofm on Scribd

                                                                                                                                                                                                     Σας περιμένουμε όλους!
Η Πρόεδρος του Ν.Π Δήμου Μονεμβασίας,
Παναγιώτα Αλειφέρη

Πηγή: monemvasia.gov.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου