Παρασκευή 17 Μαρτίου 2017

ΔΗΜΟΣ ΚΥΘΗΡΩΝ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 17.3.2017


Ο Δήμαρχος Κυθήρων κ. Ευστράτιος Χαρχαλάκης, με την ιδιότητα του Προέδρου της Επιτροπής Διαχείρισης Προγράμματος (ΕΔΠ) για την εφαρμογή του Προγράμματος CLLD (Leader) στα νησιά της Π.Ε. Νήσων Αττικής συμμετείχε στην τεχνική συνάντηση που διοργάνωσε την Πέμπτη 16/3 στην Αθήνα η Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020. 

Η τεχνική συνάντηση αφορούσε στην ενεργοποίηση του δικτύου των Ομάδων Τοπικής Δράσης του Εθνικού Αγροτικού Δικτύου, μία από τις οποίες είναι και το Δίκτυο Συνεργασίας Δήμων Π.Ε. Νήσων Αττικής στο οποίο συμμετέχει και ο Δήμος Κυθήρων.
Στη συνάντηση συμμετείχαν εκπρόσωποι 45 αναπτυξιακών συμπράξεων από όλη τη Χώρα καθώς και τεχνικά και υπηρεσιακά στελέχη του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης. 
Στο περιθώριο της συνάντησης ο Δήμαρχος μαζί με τον τεχνικό σύμβουλο του Δήμου κ. Δημήτρη Μπογιατζή είχαν κατ΄ ιδίαν επικοινωνία με τον Γενικό Γραμματέα Αγροτικής Πολιτικής και Διαχείρισης Κοινοτικών Πόρων κ. Χαράλαμπο Κασίμη, στον οποίο έθεσαν ζητήματα γραφειοκρατίας που καθυστερούν πολύ τα έργα του ΕΣΠΑ, προτείνοντας συγκεκριμένες παρεμβάσεις.

Πηγή: kythira.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου