Παρασκευή 3 Μαρτίου 2017

ΟΡΙΣΜΟΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΩΝ & ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΩΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑΣ

Με τη συμπλήρωση δυόμισι ετών και την παρέλευση του χρόνου ορισμού των υφιστάμενων Αντιδημάρχων, ο Δήμαρχος Μονεμβασίας κ. Ηρακλής Τριχείλης εξέδωσε την 35η Απόφασή του κατά το έτος 2017.
Με αυτή ορίζει τους κατωτέρω δημοτικούς συμβούλους της πλειοψηφίας, ως Αντιδημάρχους του Δήμου Μονεμβασίας, με θητεία από 01/03/2017 μέχρι 31/08/2019, εντός της τρέχουσας δημοτικής περιόδου και τους μεταβιβάζει αρμοδιότητες, ως εξής:
1) Με αντιμισθία τον κ. Κωνσταντίνο Μαυρομιχάλη του Χρίστου κατά τόπον Αντιδήμαρχο για τη Δημοτική Ενότητα των Μολάων και του μεταβιβάζει τις αρμοδιότητες για τα θέματα: α) Διοικητικών Υπηρεσιών και των ΚΕΠ, β) Οικονομικών Υπηρεσιών, γ) Διαφάνειας και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, δ) Προγραμματισμού, Οργάνωσης και Πληροφορικής, ε) Ηλεκτροφωτισμού του Δήμου Μονεμβασίας, στ) Διαχείρισης απορριμμάτων, ζ) Λήψη όλων των αναγκαίων μέτρων ασφάλειας και φύλαξης των χώρων των ΧΑΔΑ της Δημοτικής Ενότητας Μολάων.
2) Με αντιμισθία τον κ. Σταύρο Χριστάκο του Ηλία κατά τόπον Αντιδήμαρχο για τη Δημοτική Ενότητα της Μονεμβασίας και του μεταβιβάζει τις αρμοδιότητες για τα θέματα: α) Την παρακολούθηση και έλεγχο οικονομικών θεμάτων και ειδικότερα των Εσόδων του Δήμου, β) Λήψη όλων των αναγκαίων μέτρων ασφάλειας και φύλαξης των χώρων των ΧΑΔΑ της Δημοτικής Ενότητας Μονεμβασίας.
3) Με αντιμισθία τον κ. Ηλία Καλογερίνη του Σταύρου και του μεταβιβάζει τις αρμοδιότητες για τα θέματα: α) Διαχείρισης, κίνησης και συντήρησης οχημάτων, β) Καθαριότητας, Αποκομιδής Απορριμμάτων και Ανακυκλώσιμων Υλικών Δ.Ε. Βοιών, γ) Ύδρευσης Δ.Ε. Βοιών.
4) Με αντιμισθία τον κ. Παναγιώτη Τραϊφόρο του Αριστείδη κατά τόπον Αντιδήμαρχο για τη Δημοτική Ενότητα Ζάρακα και του μεταβιβάζει τις αρμοδιότητες για τα θέματα: α) Ζωικής Παραγωγής, β) Λήψη όλων των αναγκαίων μέτρων ασφάλειας και φύλαξης των χώρων ΧΑΔΑ της Δημοτικής Ενότητας Ζάρακα.
5) Χωρίς αντιμισθία τον κ. Χαράλαμπο Κουτσονικολή του Κων/νου κατά τόπον Αντιδήμαρχο για τη Δημοτική Ενότητα των Βοιών και του μεταβιβάζει τις αρμοδιότητες για τα θέματα: α) Αποχέτευσης, β) Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης, Απασχόλησης και Αλιείας, γ) Λήψη όλων των αναγκαίων μέτρων ασφάλειας και φύλαξης των χώρων των ΧΑΔΑ της Δημοτικής Ενότητας Βοιών.
6) Χωρίς αντιμισθία τον κ. Ιωάννη Σουρλά του Παναγιώτη κατά τόπον Αντιδήμαρχο για τη Δημοτική Ενότητα του Ασωπού και του μεταβιβάζει τις αρμοδιότητες για τα θέματα: α) Πολιτικής Προστασίας, β) Καθαριότητας-Αποκομιδής απορριμμάτων και ανακυκλώσιμων υλικών, γ) Ύδρευσης, δ) Αγροτικής Παραγωγής, ε) Λήψη όλων των αναγκαίων μέτρων  ασφάλειας  και φύλαξης χώρων ΧΑΔΑ της  Δημοτικής Ενότητας Ασωπού.
Β. Σε όλους τους κατά τόπον Αντιδημάρχους, μεταβιβάζει την αρμοδιότητα τέλεσης των πολιτικών γάμων.
Γ. Όλοι οι κατά τόπον Αντιδήμαρχοι προβαίνουν στη θεώρηση αντιγράφων των προσερχομένων στην αντίστοιχη Δημοτική Ενότητα, πολιτών. Εξουσιοδοτούνται να υπογράφουν βεβαιώσεις, πιστοποιητικά και λοιπά διοικητικά έγγραφα που εκδίδονται από τις Δημοτικές Υπηρεσίες – Ληξιαρχεία  που λειτουργούν στα όρια της Δημοτικής Ενότητας.
Δ. Απαντούν εγγράφως ή  προφορικώς, ως ορίζει  το άρθρο 61 παρ. 3  του Ν.3852/2010  για θέματα αρμοδιοτήτων τους.
Ε. Στον Αντιδήμαρχο κ. Κων/νο Μαυρομιχάλη χορηγείται δικαίωμα υπογραφής ως ακολούθως:
Να υπογράφει όλους τους βεβαιωτικούς καταλόγους του Δήμου.
ΣΤ. Σε περίπτωση απουσίας ή κωλύματος του Αντιδημάρχου, τις αρμοδιότητες ασκεί ο κ.Δήμαρχος. Τις κατά τόπον αρμοδιότητες:

Του Αντιδημάρχου κ. Κων/νου Μαυρομιχάλη όταν απουσιάζει ή κωλύεται, ασκεί ο κ. Δήμαρχος, απόντος αυτού ο Αντιδήμαρχος κ. Σταύρος Χριστάκος.
Του Αντιδημάρχου κ. Ιωάννη Σουρλά όταν απουσιάζει ή κωλύεται, ασκεί ο κ. Δήμαρχος, απόντος αυτού ο Αντιδήμαρχος κ. Ηλίας Καλογερίνης.
Του Αντιδημάρχου κ. Χαράλαμπου Κουτσονικολή όταν απουσιάζει ή κωλύεται, ασκεί ο Αντιδήμαρχος κ. Ηλίας Καλογερίνης.
Του Αντιδημάρχου κ. Παναγιώτη Τραϊοφόρου όταν απουσιάζει ή κωλύεται, ασκεί ο Αντιδήμαρχος κ. Κων/νος Μαυρομιχάλης.
Του Αντιδημάρχου  κ.   Σταύρου  Χριστάκου  όταν  απουσιάζει   ή  κωλύεται,  ασκεί  ο Αντιδήμαρχος κ. Κων/νος Μαυρομιχάλης.
Ζ. Όταν ο Δήμαρχος απουσιάζει ή κωλύεται, τα καθήκοντά του ορίζεται να ασκεί:
Από 01/03/2017 έως 31/08/2019 ο Αντιδήμαρχος κ. Κων/νος Μαυρομιχάλης.
Η παρούσα να δημοσιευθεί μία φορά σε μία ημερήσια εφημερίδα του νομού και να αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Δήμου.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΗΡΑΚΛΗΣ ΤΡΙΧΕΙΛΗΣ

Πηγή: monemvasia.gov.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου