Παρασκευή 3 Μαρτίου 2017

ΣΤΡΑΤΟΣ ΧΑΡΧΑΛΑΚΗΣ - ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΣΤΟΝ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΜΑΘΙΟ ΑΓΓΕΛΙΟΥΔΑΚΗ, Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΖΑΝΤΙΩΤΗΣ ΝΕΟΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΥΘΗΡΩΝ

Εξ ονόματος όλων των συνεργατών μου, όλης της ομάδας που συγκροτήσαμε το 2014 με στόχο την πρόοδο του τόπου μας, ευχαριστώ θερμά τον συνάδελφο κ. Μαθιό Αγγελιουδάκη για τις πολύτιμες υπηρεσίες που προσέφερε επί 2,5 έτη στο Δήμο μας ως Αντιδήμαρχος σε κρίσιμους τομείς που προσπαθήσαμε να συμμαζέψουμε σε σχέση με την κατάσταση που τους παραλάβαμε το 2014. Τον γνωρίζω παιδιόθεν, όταν ως Γραμματέας της Κοινότητας Αντικυθήρων επισκεπτόταν το νησί, από τότε που στοιχειωδώς θυμάμαι τον εαυτό μου. Είμαι βέβαιος ότι και σε όποια νέα καθήκοντα του αναθέσει το Δ.Σ. θα δράσει με αποτελεσματικότητα και επιτυχία.
Παράλληλα, είμαι πεπεισμένος για την ορθότητα της επιλογής νέου Αντιδημάρχου στο πρόσωπο του Παναγιώτη Ζαντιώτη, που μέχρι σήμερα επέδειξε εξαιρετικές ικανότητες δημόσιας διοίκησης, οργάνωσης και δράσης ως πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου, καταφέρνοντας να εκτοξεύσει τα έσοδα σε σημεία πρωτόγνωρα, ώστε το νομικό αυτό πρόσωπο να μπορεί πλέον να χρηματοδοτήσει αυτόνομα σημαντικές δράσεις για τις λιμενικές μας υποδομές. Πλέον το βόρειο μέρος του νησιού εκπροσωπείται επάξια στη στενή ομάδα διοίκησης του Δήμου, κάτι που αποτελούσε και αρχική δέσμευσή μου.
Με σταθερή προσήλωση στους στόχους μας, στην σωστή ωρίμανση των μεγάλων έργων που χρηματοδοτούμε μέσω της Περιφέρειας και από ίδιους πόρους, θα συνεχίσουμε την αναπτυξιακή μας πορεία, μακριά και έξω από μικροπαραταξιακές πρακτικές και λαϊκισμούς, που δεν έχουν θέση πλέον στο δημόσιο βίο της χώρας μας αλλά ούτε και του τόπου μας. Συνεχίζουμε με πίστη και αποφασιστικότητα, δυνατοί και ενωμένοι ως ομάδα!

Πηγή: Στράτος Χαρχαλάκης (facebook)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου