Πέμπτη 23 Μαρτίου 2017

Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΝΗΣΩΝ ΣΤΑ ΚΥΘΗΡΑ - ΕΙΧΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ & ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΑΙ ΛΥΚΕΙΟ ΚΥΘΗΡΩΝ

Επίσης συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στην διαχείριση των υγρών αποβλήτων στο Καψάλι, την υδροδότηση της Αγ. Πελαγίας και του Διακοφτίου και βέβαια την αποκατάσταση του οδικού δικτύου και της γέφυρας του Μάκρωνα, έργα τα οποία πρόκειται να δημοπρατηθούν εντός του 2017, μαζί με τις αθλητικές εγκαταστάσεις του Μανιτοχωρίου και της στήριξης της Τρύπιας Πέτρας.
Ακολούθησε επίσκεψη του κ. Χατζηπέρου στο Γυμνάσιο και Λύκειο Κυθήρων καθώς και ξενάγηση στους χώρους των σχολείων και στους χώρους δημιουργικής απασχόλησης από τη Διευθύντρια του Γυμνασίου κ.Σταυρούλα Φατσέα και το Διευθυντή του ΓΕΛ κ.Σάκη Τριφύλλη, όπου ο Αντιπεριφερειάρχης ενημερώθηκε για θέματα που απασχολούν τη σχολική κοινότητα. Παράλληλα συζητήθηκε το πρόβλημα της μεταφοράς των μαθητών με τα νέα δεδομένα, για το οποίο θα υπάρξει λύση αρχής γενομένης την επόμενη σχολική περίοδο λόγω του περιορισμένου χρόνου.

Πηγή: Αντιπεριφέρεια Νήσων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου