Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2018

Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΒΑΤΙΚΩΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ 2 - 5.1.2019 (ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ)

Αυτές τις γιορτές είπαμε να τις κάνουμε ομορφότερες, με όμορφες διαδρομές, εικόνες χρώματα, γεύσεις και εμπειρίες μοναδικές! Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Βατίκων διοργανώνει ταξίδι γιορτινό, στη Θεσσαλία!
Προορισμοί:
1)Βόλος, χωριό του Αι Βασίλη!
2)Λάρισα η κοσμοπολίτικη πόλη που βραβεύτηκε από την UNESCO σαν "Η πόλη που μαθαίνει" με το πανέμορφο πάρκο των Ευχών και όχι μόνο!
3)Λίμνη Πλαστήρα - Καρδίτσα, εκεί που οι εναλλαγές του τοπίου σε καθηλώνουν με την ομορφιά της φύσης!
4)Τρίκαλα με το ποτάμι να την διασχίζει και να την ενώνει με 10 γέφυρες, η έξυπνη πόλη που είναι πρότυπο εξυπηρέτησης του πολίτη και του σεβασμού προς το περιβάλλον. Γιορτινή διάθεση γεμάτη χαρά και ξεγνοιασιά στον Μύλο των Ξωτικών. Ο «Μύλος των Ξωτικών» συγκαταλέγεται στα πιο όμορφα χριστουγεννιάτικα χωριά της Ελλάδας με εκατοντάδες επισκέπτες να συρρέουν κάθε χρόνο από όλη τη χώρα. Χριστουγεννιάτικη αγορά, παιχνίδια, δραστηριότητες, παγοδρόμιο και γιορτινά σπιτάκια σε μεταφέρουν σε μια παραμυθένια εποχή!
5)Πύλη, το χωριό με το όμορφο τοξωτό γεφύρι που δεσπόζει πάνω από τον Πορταικό ποταμό! - Πόρτα Παναγιά η αλλιώς η Παναγιά των Μεγάλων Πυλών. Βυζαντινός ναός χτισμένος το 1283 από τον Ιωάννη Α' Κομνηνό Δούκα, μεγάλης ιστορικής θρησκευτικής σημασίας!
6)Ελάτη - Περτούλι, οι όμορφοι γοητευτικοί ορεινοί όγκοι. Ταξίδι σε «παραμυθένια» δάση, χιονισμένες βουνοκορφές, ορμητικά ποτάμια και ανάμεσά τους γραφικά χωριά,και σπάνια μνημεία λαϊκής αρχιτεκτονικής.
7)Μετέωρα - Καλαμπάκα! Οι επιβλητικοί βράχοι που αγκαλιάζουν την Καλαμπάκα, έχει χαρακτηριστεί Διατηρητέο και Προστατευόμενο Μνημείο της Ανθρωπότητας από την UNESCO και από το ελληνικό κράτος ως «τόπο ιερό, αναλλοίωτο και απαραβίαστο». Είναι η μεγαλύτερη μοναστική πολιτεία της χώρας μετά το Άγιο Όρος.
Αυτές οι γιορτές θα είναι διαφορετικές με ταξίδι σε όμορφους προορισμούς!!!Αναχώρηση από τη Νεάπολη, στις 2 Ιανουαρίου 2019 (το πρωί) και επιστροφή, στις 5 Ιανουαρίου 2019 (το βράδυ).
Διαμονή στο ξενοδοχείο 5 αστέρων Larissa Imperial της Grecotel, το ξενοδοχείο κόσμημα της Λάρισας. Η πολυτέλεια και η άνεση θα σας συναρπάσουν!
Κόστος ανά άτομο 285 ευρώ με πρωινό και τον φόρο διαμονής.
Τηλέφωνα επικοινωνίας για την συμμετοχή σας στα τηλέφωνα: 6974447071 - 6977162634.

Πηγή: Δέσποινα Βαγγελόγλου - Πολιτιστικός Σύλλογος Βατίκων
Επιμέλεια δημοσίευσης: Παναγιώτης Μπαχτής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου