Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2018

"ΚΥΘΗΡΑ ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΑ, ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΜΕΡΑ" - ΔΗΛΩΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΥΘΗΡΩΝ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΥ ΧΑΡΧΑΛΑΚΗ

Άνθρωποι όλων των ηλικιών, επαγγελμάτων, τάσεων και πολιτικών αποχρώσεων, αραμερίζουν τις όποιες διαφορές τους και συντάσσονται με την υποψηφιότητα του Δημάρχου μας αναγνωρίζοντας το σημαντικό έργο που έχει επιτελέσει η Δημοτική Αρχή Χαρχαλάκη στον τόπο μας.
Οι υπογράφοντες το κείμενο, δεν συνεπάγεται απαραίτητα ότι θα είναι και υποψήφιοι, κάτι που άλλωστε διευκρινίζεται και στην προτελευταία παράγραφο του κειμένου.
Τα ψηφοδέλτια του συνδυασμού μας σε δημοτικό και στα τοπικά επίπεδα, θα 
συμπεριλαμβάνουν πολλούς από τους συμπολίτες μας που έχουν υπογράψει τη δήλωση στήριξης, αλλά και επιπλέον ονόματα που θα ανακοινωθούν σε δεύτερο χρόνο. Κύριο χαρακτηριστικό των ονομάτων είναι ο συνδυασμός της εμπειρίας με την ισχυρή ανανέωση προσώπων σε όλα τα επίπεδα, με την απόδοση ευκαιριών σε νέους ανθρώπους που σε πείσμα των καιρών παραμένουν και δημιουργούν στο νησί μας, με την δραστηριοποίηση ανθρώπων από κάθε επαγγελματικό, κοινωνικό και οικονομικό τομέα στο νησί, προκειμένου να 
"χτιστεί" μια νέα γενιά δραστήριων και πολιτικά ενεργών πολιτών που θα συνεχίσουν να δραστηριοποιούνται στα κοινά του τόπου μας και στα επόμενα χρόνια.
Ως Δημοτική Παράταξη της πλειοψηφίας ευχαριστούμε θερμότατα το σύνολο των συμπολιτών μας που έκριναν ότι πρέπει να στηρίξουν δημόσια την εκ νέου υποψηφιότητα του Δημάρχου μας, βγαίνοντας μπροστά και κινητοποιώντας έτσι ακόμα περισσότερες δυνάμεις για το καλό του τόπου μας.
Τέλος, στον συμπατριώτη μας του Adelin FM Παναγιώτη Πολίτη και την οικογένειά του, εκφράζουμε ως παράταξη τα θερμά μας συλλυπητήρια, για την απώλεια του πατέρα του και του ευχόμαστε δύναμη και κουράγιο.
Ευχόμαστε σε όλους τους συμπατριώτες μας, Κυθήριους και Αντικυθήριους, αποδήμους και εγγύς, Καλή Νέα Χρονιά, με υγεία, χαρά και ευτυχία, εκπλήρωση κάθε προσωπικού και οικογενειακού στόχου για το 2019.




Κύθηρα, 31 Δεκεμβρίου 2018
Η Δημοτική Παράταξη της Πλειοψηφίας
"ΚΥΘΗΡΑ-ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΑ, ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΜΕΡΑ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου