Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2018

ΓΙΟΡΤΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑΣ - ΠΡΌΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ


Σε έναν τόπο πραγματικά μαγικό όπως ο δικός  μας  θα προσπαθήσουμε και φέτος  να ζωντανέψουμε τη μαγεία των Χριστουγέννων!
Με μεράκι και πολλή  δουλειά στήθηκε  στους Μολάους  για άλλη μια  χρονιά το  Χριστουγεννιάτικο χωριό! Το Νομικό Πρόσωπο του Δήμου Μονεμβασίας μαζί με τη Δημοτική Κοινότητα, τους πολιτιστικούς, φιλανθρωπικούς, εμπορικούς και αθλητικούς φορείς, το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Μολάων μα πάνω από όλα με την  αγόγγυστη βοήθεια  εθελοντών που πίστεψαν στην πραγματοποίηση αυτού του ονείρου, ανοίγουν τις πόρτες του χωριού για όλους, επισκέπτες και δημότες!
Περιμένουμε όλα τα παιδιά αλλά και όσους  αισθάνονται παιδιά: να φωτογραφηθούν στο σπίτι του Αι- Βασίλη, να ταχυδρομήσουν τις επιθυμίες και τις ευχές τους στο μεγάλο γραμματοκιβώτιο, να δημιουργήσουν χριστουγεννιάτικα στολίδια, κάρτες  και κατασκευές στο σπίτι των ξωτικών,  να γευτούν ωραία παραδοσιακά γλυκίσματα στο σπίτι των ζαχαρωτών, να ζωγραφιστούν με νεραϊδοχρώματα στα προσωπάκια τους και να δώσουν χαρά σε άλλα παιδιά, χαρίζοντας τρόφιμα, ρούχα και παλιά παιχνίδια στο σπίτι της Αγάπης!
ΜΟΛΑΟΙ: Το χωριό στήθηκε στον αύλειο χώρο της εκκλησίας της Γεννήσεως του Χριστού, στην πόλη των Μολάων, τον οποίο ευγενικά μας παραχώρησε η τοπική εκκλησία.
Πέρα όμως από τις δράσεις που θα γίνονται στην παραμυθοχώρα της αγάπης όπως ονομάσαμε το χριστουγεννιάτικο χωριό μας, εκδηλώσεις θα γίνουν και σε όλες τις έδρες των δημοτικών ενοτήτων.
Ενημερωθείτε λοιπόν μέσα από το site του Δήμου και το site του Νομικού Προσώπου για το πρόγραμμα των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του Δήμου Μονεμβασίας και ελάτε να ανακαλύψουμε όλοι μαζί την έμπνευση και τη δημιουργία, με την ψυχαγωγία και τη συμμετοχή!
Να μη λείψει κανείς!

Η Πρόεδρος του Ν.Π Δήμου Μονεμβασίας
Αλειφέρη   Παναγιώτα


Πηγή: monemvasia.gov.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου