Τετάρτη, 5 Δεκεμβρίου 2018

ΔΗΜΟΣ ΚΥΘΗΡΩΝ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 4.12.2018


Το μεσημέρι της Δευτέρας 3 Δεκεμβρίου 2018, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Πειραιά, έγινε η πρώτη εκδήλωση ενημέρωσης του Δικτύου Δήμων Π.Ε. Νήσων Αττικής, για τις ιδιωτικές επενδύσεις του προγράμματος CLLD/LEADER.
Η 1η Πρόσκληση Υποβολής Προτάσεων Χρηματοδότησης μέσω του Προγράμματος CLLD/LEADER για τους 8 νησιωτικούς Δήμους της Π.Ε. Νήσων θα δημοσιευθεί στις αρχές του χρόνου, και όπως τόνισε στην εκδήλωση ο Πρόεδρος της Επιτροπής Διαχείρισης του Προγράμματος και Δήμαρχος Κυθήρων κ. Ευστράτιος Χαρχαλάκης, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να βρίσκονται σε συνεργασία με το Δίκτυο προκειμένου να ενημερωθούν για τα προαπαιτούμενα και την διαδικασία ωρίμανσης των φακέλων τους.
Μέσα από το πρόγραμμα ενισχύονται σημαντικά ιδιωτικές επιχειρήσεις και δράσεις στους τομείς του πρωτογενούς τομέα, της μεταποίησης, του τουρισμού κ.λπ. με στόχο τη διατήρηση και δημιουργία θέσεων εργασίας και την ποιοτική αναβάθμιση της υπαίθρου και των περιοχών παρέμβασης.

Από τις αρχές του έτους θα γίνουν αντίστοιχες εκδηλώσεις σε όλους τους Δήμους παρέμβασης, οι οποίες θα τεθούν υπό την αιγίδα του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Πειραιά, μετά από πρόταση του Δημάρχου Κυθήρων προς τον πρόεδρό του κ. Γιάννη Βουτσινά.

Πηγή: kythira.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου