Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2020

ΚΥΘΗΡΑΪΚΗ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ - ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΝΕΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ & ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ 10/1

Την Παρασκευή 10 Ιανουαρίου η Κυθηραϊκή Αδελφότητα Πειραιώς - Αθηνών πραγματοποίησε στην αίθουσα εκδηλώσεων την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Διοικητικού Συμβουλίου των μελών και των φίλων της.
Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη πλέον από την Αδελφότητα υποδοχή των νέων Κυθηρίων και Αντικυθηρίων που πέτυχαν το 2019 την εισαγωγή τους στα ανώτατα και ανώτερα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας.
Στις νέες και νέους έγινε απονομή συγχαρητηρίου επαίνου και ενός συμβολικού δώρου. Κατά τη διάρκεια της απονομής ακούστηκαν όλα τα ονόματα των επιτυχόντων, ανεξαρτήτως εάν παραβρέθηκαν στην εκδήλωση, για δε όσους δεν ήταν παρόντες, κρατήθηκαν ώστε να τους παραδοθούν με πρώτη ευκαιρία.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν και συμμετείχαν στην απονομή των βραβείων εκπρόσωποι, του Τριφυλλείου Ιδρύματος Αθηνών, του Κυθηραϊκού Συνδέσμου Αθηνών, της Εταιρείας Κυθηραϊκών Μελετών, του Πολιτιστικού Εξωραϊστικού Συλλόγου Περιοχής Κυθηρίων Αλίμου, του ΚΙΠΑ, της Ένωσης Απανταχού Αντικυθηρίων καθώς και ο Αντιδήμαρχος του Δήμου Πειραιά, και όλοι τους με σύντομο χαιρετισμό ευχήθηκαν καλή ακαδημαϊκή σταδιοδρομία στους νέους φοιτητές.
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Αδελφότητας ευχαριστεί όλους τους συμμετέχοντες στην εκδήλωση αυτή και εύχεται Καλή Χρονιά σε όλους τους Κυθηρίους, Αντικυθηρίους και φίλους των Κυθήρων.








Πηγή: Κυθηραϊκή Αδελφότητα Πειραιώς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου