Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2020

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΚΥΘΗΡΑΪΚΗΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΈΝΩΣΗ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΙΩΝ



Την Κυριακή 19 Ιανουαρίου αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου της Κυθηραϊκής Αδελφότητας Πειραιώς - Αθηνών, παρευρέθηκε στη κοπή της πίτας της Ένωσης Απανταχού Αντικυθηρίων «Ο Άγιος Μύρων» που έλαβε χώρα στο ΕΒΕΠ.
Η εκδήλωση αυτή ήταν ξεχωριστή για εμάς διότι με ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Απανταχού Αντικυθηρίων αποφασίσθηκε, να τιμηθεί η Κυθηραϊκή Αδελφότητα για την αγαστή συνεργασία μεταξύ των δυο σωματείων και προς τούτο της απονεμήθηκε ειδική τιμητική πλακέτα, την οποία και παρέλαβε εκ μέρους του Δ.Σ., ο Αντιπρόεδρος Δημήτρης Παρίσης. Στην ομιλία του εξήρε το έργο της Ένωσης και στάθηκε στην παράλληλη πορεία των δυο σωματείων που έχουν κοινό στόχο, τη σύσφιξη των σχέσεων των κατοίκων, τη διάδοση της παράδοσης και την ανάδειξη της πολιτιστικής κληρονομιάς των νησιών.
Η Κυθηραϊκή Αδελφότητα Πειραιώς Αθηνών είναι ιδιαίτερα ευτυχής για την κίνηση αυτή και ευχαριστεί θερμά το Δ.Σ. της Ένωσης Απανταχού Αντικυθηρίων «Ο Άγιος Μύρων»  και θα είναι πάντα παρούσα σε κάθε γόνιμη και πατριωτική συνεργασία.

Το Διοικητικό Συμβούλιο

Πηγή: Κυθηραϊκή Αδελφότητα Πειραιώς
Φωτογραφία: Σάββας Παλαιολόγος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου