Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2020

ΟΙ ΚΕΝΕΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΥΣΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝ ΠΟΛΛΕΣ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ

Η ενασχόληση με τα κοινά δεν είναι εύκολο πράγμα, πόσο μάλλον όταν κάποιος αναλαμβάνει την ευθύνη ζητώντας από τους συμπολίτες του να του εμπιστευτούν την ψήφο τους, για να τους εκπροσωπεί τα επόμενα 4-5 χρόνια, στο ανώτερο τοπικό Διοικητικό Σώμα των νησιών μας, το Δημοτικό Συμβούλιο.
Δυστυχώς δεν πρόλαβαν να περάσουν καν 6 μήνες από την ανάληψη καθηκόντων του νέου Δημοτικού Συμβουλίου και ήδη κάποιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι έχουν αρχίσει επιδεικτικά τις συνεχόμενες απουσίες από τις συνεδριάσεις.
Αποκορύφωμα η χθεσινή (ακόμα μία στη σειρά) απουσία του Δημοτικού Συμβούλου της μείζονος αντιπολίτευσης, για τα Αντικύθηρα, κ. Παναγιώτη Αλεβιζόπουλου ο οποίος δεν εμφανίστηκε στις Συνεδριάσεις για το Τεχνικό Πρόγραμμα και για τον Προϋπολογισμό του Δήμου για το 2020, ούτε έστειλε κάποια αιτιολόγηση για την απουσία του.
Αλγεινή εντύπωση προκάλεσε και η απουσία του επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης και υποψηφίου Δημάρχου Κυθήρων κ. Δημήτρη Παναγόπουλου από τις συγκεκριμένες, σημαντικές συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου, για τη λειτουργία και το μέλλον του Δήμου, γενονός που μας γεννά αυθόρμητα το ερώτημα αν ο κ. Παναγόπουλος θα έπραττε το ίδιο, αν ο ίδιος είχε εκλεγεί Δήμαρχος Κυθήρων...
Για τις συνεχόμενες κι αδικαιολόγητες απουσίες του κ. Αλεβιζόπουλου από τις συνεδριάσεις, πληροφορηθήκαμε πως θα κινηθεί η διαδικασία, από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου και ο κ. Αλεβιζόπουλος θα κληθεί να εξηγήσει τη στάση του.

Πηγή: Παναγιώτης Μπαχτής
TSIRIGO FM 105,6

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου