Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2020

''ΚΥΘΗΡΑ ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΑ ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΔΩ'' - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 24/1

Το παραλήρημα του κυρίου Χαρχαλάκη τις τελευταίες μέρες αποδυκνύει περίτρανα την θέση αδυναμίας που έχει βρεθεί ο Δήμαρχος.
Είναι τουλάχιστον διαστροφικό δήμαρχος να απαιτεί από τους δημοτικούς συμβούλους τις αντιπολίτευσης να υπέρψηφίσουν έναν προϋπολογισμό που δεν κάνει καν κουβέντα για το πολύχρονο ζήτημα των σχολικών κτιρίων, για την ανάδειξη και δημιουργική επίλυση των προβλημάτων των παιδιών, εφήβων, για την γυναίκα, τις μονογονεϊκές οικογένειες και την τρίτη ηλικία.
Ένας προϋπολογισμός που συνεχίζει να μαραζώνει την γη των νησιών μας, αφού δεν υπάρχει ίχνος αναφοράς για την ανάπτυξη της πρωτογενούς οικονομίας και της προστασίας της φύσης.
Ένας προϋπολογισμός θαρρείς βγαλμένος από τα συρτάρια εργολάβων και κατασκευαστών.
Ένας προϋπολογισμός που θα συνεχίσει να απομακρύνει τους νέους ανθρώπους από το νησί.
Ένας προϋπολογισμός που εδώ θα είμαστε και θα δούμε τελικά και σε τι ποσοστό θα εκτελεστεί.
Παράλληλα ο δήμαρχος εντέχνως αποκρύβει την ουσία του θέματος για τον αντιδημοκρατικό εκλογικό νόμο και αρνείται να πάρει θέση δημοσίως.
Κύριε Δήμαρχε οι συνδημότες μας απαιτούν από την αντιπολίτευση να σταθεί στο ύψος της και να υπηρετήσει τα συμφέροντα του λαού, κάτι για τα οποία εκλέχθηκε. Δυστυχώς για σας αλλά ευτυχώς για όλους εμάς τους ανθρώπους που ζούμε, αναπνέουμε και λατρεύουμε αυτόν το τόπο δεν έχουμε γίνει ακόμα σουλτανάτο αλλά ούτε θα το επιτρέψουμε.
ΥΓ. Δήμαρχε μην βιαστείτε να απαντήσετε, άλλωστε υπάρχουν και πολλά άλλα για αργότερα.
ΥΓ. Δεν θα μπούμε σε καμία διαδικτυακή ανταλλαγή απόψεων, ότι έχουμε να πούμε στο Δημοτικό συμβούλιο και στις αρμόδιες διαδικασίες.

Πηγή: Κύθηρα Αντικύθηρα Μένουμε Εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου