Τρίτη 13 Μαρτίου 2012

ΔΗΜΟΣ ΚΥΘΗΡΩΝ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 13/3/2012

Συνεδρίασε εκτάκτως το Δημοτικό Συμβούλιο την Παρασκευή 9 Μαρτίου στις 13:30’ το μεσημέρι.
Παρόντες ήταν ο Δήμαρχος Θ. Κουκούλης, ο Πρόεδρος Λ. Βέζος, η αντιπρόεδρος Α. Κορώνη , ο γραμματέας  Β. Πρωτοψάλτης, οι  Αντιδήμαρχοι Μ. Πρωτοψάλτης και Ν. Μεγαλοκονόμος οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Π. Αλεβιζόπουλος, Σ. Βενέρης, Κ. Καρύδη, Ε. Κασιμάτης, Γ. Κομηνός, Π. Πρωτοψάλτης, και Δ. Φατσέας. 
Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης ήταν τέσσερα. 
1ο θέμα: Ο προγραμματισμός και η έγκριση πρόσληψης προσωπικού με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου διάρκειας δύο μηνών, για 15 εργάτες πυρασφάλειας και 10 εργάτες γενικών καθηκόντων. Η εισήγηση εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία. Μειοψήφησε ο αρχηγός της αντιπολίτευσης Π. Πρωτοψάλτης.
2ο θέμα: της ημερήσιας διάταξης ήταν η πρόσληψη προσωπικού, με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου, για τις υπηρεσίες ανταποδοτικού χαρακτήρα. Αποφασίσθηκε ομόφωνα ο προγραμματισμός πρόσληψης, των πιο κάτω ειδικοτήτων με διάρκεια των συμβάσεων 8 μήνες.
1.Ένας χειριστής μηχανημάτων.
2.Ένας υδραυλικός.
3.Ένας βοηθός υδραυλικού.
4.Ένας υδρομετρητής.
5.Τέσσερεις οδηγοί.
6.Έξι εργάτες καθαριότητας.
Επίσης εγκρίθηκε η πρόσληψη τεσσάρων εργατών καθαριότητας με σύμβαση εργασίας διάρκειας 4 μηνών.
3ο θέμα: Προέγκριση άδειας ίδρυσης και λειτουργίας καταστήματος Παντοπωλείου στο Λιβάδι. Η απόφαση ήταν ομόφωνη.
4ο θέμα: Η έγκριση μετακίνησης του Δημάρχου στην Αθήνα από τις 12-3 έως 16-3 για μια σειρά επαφών και συναντήσεων που θα είναι οι εξής :
-Θα συμμετέχει στη συνεδρίαση του Συντονιστικού Οργάνου Περιφερειακής Ενότητας Νήσων για την αντιμετώπιση των δασικών πυρκαγιών.
-Θα έχει συναντήσεις με τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Δ. Κατσικάρη, τον Γενικό Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης κ. Ηλία Λιακόπουλο, τον Γενικό Γραμματέα Θαλασσίων Υποθέσεων κ. Λύτινα.
-Τέλος μαζί με τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη κκ Σεραφείμ θα επισκεφθούν την πολιτική ηγεσία του ΥΠΕΧΩΔΕ, και τον Περιφερειάρχη κ. Γιάννη Σγουρό στους οποίους θα μεταφέρουν το αίτημα της συνέλευσης των Κυθηρίων για την νομοθετική ρύθμιση του Δασικού προβλήματος των Κυθήρων-Αντικυθήρων. 
Η απόφαση και σ´ αυτό το θέμα ήταν ομόφωνη.
Η Οικονομική Επιτροπή θα συνεδριάσει την Τρίτη 13-3-2012.

Πηγή: kythira.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου