Πέμπτη 22 Μαρτίου 2012

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ * ΤΡΙΦΥΛΛΕΙΟΥ * ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΥΘΗΡΩΝ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το δεκαήμερο προληπτικής ιατρικής που πραγματοποιήθηκε στο νησί μας από το σύλλογο το χαμόγελο του παιδιού σε συνεργασία με τον σύλλογο εργαζομένων του νοσοκομείου Κυθήρων, γνώρισε μεγάλη επιτυχία, αφού εκτός από τα 300 παιδιά που είχαν δηλώσει συμμετοχή μέσω των νηπιαγωγείων και δημοτικών σχολείων, εξεταστήκαν συνολικά 398 που ήταν και προσχολικής ηλικίας αλλά και παιδιά γυμνασίου λυκείου, εκ των οποίων μερικά από αυτά είχαν αρρωστήσει εκείνες τις μέρες και προσήλθαν στο κινητό πολυιατρείο (ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ), γιατί μόνο εκεί υπήρχε παιδίατρος στο νησί.
Τα παιδιά εξετάστηκαν από ωρλ, παιδίατρο, οφθαλμίατρο, οδοντίατρο και όπου κρίθηκε αναγκαίο και από ορθοπεδικό.
Η ιατρική ομάδα αποτελούνταν από ιατρούς εθελοντές που προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στο χαμόγελο του παιδιού και συνολικά στο νησί μας είρθαν 13 ιατροί και 3 εργαζόμενοι του συλλόγου που ήταν μια νοσηλεύτρια, μια κοινωνική λειτουργός και ο οδηγός του κινητού πολυιατρειου ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ.
Τις πρώτες μέρες της επίσκεψης του συλλόγου στο νησί μας βρέθηκε και ο γενικός γραμματέας του συλλόγου ο γενικός ιατρός κύριος Καμηλάτος Χρήστος..
Η αχρωμάτιστη πολιτικά αλλά κοινωνική αυτή ενέργεια γνώρισε επιτυχία γιατί ο σύλλογος μας κατάφερε να κρατήσει μακριά τις πολιτικές σκοπιμότητες και βέβαια δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί χωρίς τις χορηγίες που δέχθηκε ο σύλλογος από διάφορους χορηγούς, αλλά και την προσφορά του κόσμου που την αγκάλιασε ζεστά και την ενίσχυσε.
Επίσης από το δεκαήμερο προληπτικής ιατρικής αυτό, διαπιστώθηκε ότι το νησί μας έχει μεγάλη ανάγκη σε ιατρούς αυτών των ειδικοτήτων, θέμα με το οποίο θα ασχοληθεί ο σύλλογος μας στο μέλλον, προς το παρόν Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους όσους βοήθησαν αλλά και αυτούς που ήθελαν αλλά δεν ήταν δυνατό για λόγους τεχνικούς αλλά και καλής λειτουργίας του προγράμματος να χρησιμοποιηθούν οι χορηγίες τους.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ
Πολίνα Σοφίου εστιατόριο ΠΟΛΙΝΑ, Λουράντο Μανώλη εστιατόριο ΠΙΕΡΡΟΣ, Κομηνό Γεώργιο εστιατόριο ΖΟΡΜΠΑΣ, σύλλογο γονέων και κηδεμόνων δημοτικού σχολείου Χώρας-Καρβουνάδων, σύλλογο Αγ. Πελαγίας, το παραδοσιακό μεζεδοπωλείο ΣΧΟΛΕΙΟ, Νώντα Βέζο κ Αθηνά Τζωρτζοπούλου εστιατόριο ΒΑΡΚΟΥΛΑ, Δέσποινα κ Σταυρούλα Μπαμπούνη studios Μπαμπούνη, Γιώργος και Άντζελα Κανέλλη ξενοδοχείο Ακρωτήρι, ζαχαροπλαστείο renas κ αρτοποιείο Λιβαδίου Β. Κασιμάτη, Σταμάτη Μαγουλά γραφείο τελετών, Νικολέττα Διακοπούλου ιδιώτη, Καραβουσάνο Ιωάννη εστιατόριο ΤΟΞΟΤΗΣ και Παναγιώτη Αργείτη εστιατόριο ΜΟΥΣΤΑΚΙΑΣ για τις χορηγίες τους σε γεύματα.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ
Γραφάκου Σόφι και Παναγώτη Βάρδα καφετέρια ΦΩΣ-ΦΑΝΑΡΙ, Θεοδώρα Γκίκα καφέ LA STRADA, ζαχαροπλαστείο RENAS, Λουράντο Δημήτρη Δ/Η δημοτικού σχολείου ποταμού, Αναστασάκο Νικο S/M ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΣ για την χορηγία τους σε καφέδες και πρωινά.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ
Λουράντο Δημήτρη συνταξιούχο εκπαιδευτικό, Βάρδα Χρήστο πρατήριο καυσίμων, Πρωτοψάλτη Παναγιώτη πρατήριο καυσίμων, Γ.Ν.-Κ.Υ. Κυθήρων, Γαβριήλ Χάρο πρατήριο καυσίμων και Πρωτονοτάριο Παναγιώτη μαθητή Έ τάξης δημοτικού για τις χορηγίες τους σε καύσιμα.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ
Σύλλογο εθελοντών κοινωνικής φροντίδας, μητροπολίτη Κυθήρων κκ Σεραφείμ, σύλλογο Αυλαίμωνα ο ΦΙΛΟΞΕΝΟΣ, σύλλογο Καραβά Η ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑ, σύλλογο Μητάτων Η ΜΥΡΤΙΑ, σύλλογο γονέων και κηδεμόνων δημοτικού σχολείου Ποταμού, αρτοποιείο Ποταμού, και Παναγιώτη Αλεβιζόπουλο ξυλουργικές εργασίες, για τις χορηγίες τους σε χρήματα.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ
Δρακάκη Παναγιώτη εν. αυτοκινήτων-τουριστικό γραφείο για την χορηγία τεσσάρων αυτοκινήτων για τις μετακινήσεις των ιατρών.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ
Βαλέριο Καλοκαιρίνο ΦΩΤΟ ΤΣΙΡΙΓΟ, Ιωάννη Φατσέα ξενοδόχο, εν. δωμάτια ΠΙΕΡΡΟΣ, Δέσποινα Μπαμπούνη studios Μπαμπούνη, και Γιώργο κ Άντζελα Κανέλλη ξενοδοχείο ΑΚΡΩΤΗΡΙ, για τις χορηγίες τους σε δωμάτια που για τεχνικούς λόγους δεν χρησιμοποιήθηκαν.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ
Μηνά Σουρή ξενοδοχείο ROMANTICA για την παραχώρηση ολόκληρου του ξενοδοχείου έναντι συμβολικού τιμήματος.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ
Δασκάλους-λες όλων των σχολείων για την άριστη συνεργασία τους στις υποδείξεις μας προκειμένου να εξυπηρετηθούν τα παιδιά χωρίς μεγάλη αναμονή με ραντεβού χωρίς προβλήματα και ασχολήθηκαν να κλείσουν όλα τα ραντεβού.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ
Ιατρούς εθελοντές που προσέφεραν τις υπηρεσίες τους στα παιδιά του νησιού μας, μέσω του συλλόγου ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ και συγκεκριμένα τους,
Αυρηλιώνη Φώτη παιδίατρο, Δημητρακόπουλο Θεόδωρο παιδίατρο, Σαλαπάτα Μαριανέλα παιδίατρο, Πριέρου Άννα ωρλ, Δημητρακόπουλο Ιωάννη γενικό ιατρό, Τρυπατζή Έφη ωρλ, Νικολόπουλο Ιωάννη οφθαλμίατρο, Ζαρμπαλά Χρήστο οφθαλμίατρο, Πάτρωνα Γιώργο οδοντίατρο, Τζωρτζοπούλου Μαριαννα οδοντίατρο,
Μασγανά Κων/νο ορθοπεδικό, Κασιμάτη Στράτο οδοντίατρο, Κασιμάτη Έυα οδοντίατρο και Γιαννούλη Ιωάννη οδοντίατρο.


ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ
Όλο τον κόσμο για τα καλά του λόγια αλλά και γιατί αγκάλιασε θερμά αυτή την προσπάθεια με όποιο τρόπο μπορούσε ακόμα με το τρατάρισμα της ομάδας του ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ με τοπικά προϊόντα και εδέσματα.

Τέλος ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ, τον Κύριο Κώστα Γιαννόπουλο, πρόεδρο του συλλόγου το χαμόγελο του παιδιού, για την άμεση και θετική του ανταπόκριση στο αίτημα του συλλόγου μας να έρθει στο νησί το κινητό πολυιατρείο ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ, στελεχωμένο από ιατρούς με ειδικότητες που δεν υπάρχουν στο νησί μας.
Κλείνοντας θα πούμε ότι οι εμπειρίες και οι εντυπώσεις από την δουλειά που έγινε στο νησί μας, θα μας μείνουν αξέχαστες και ελπίζουμε να σας ξαναδούμε σύντομα.

ΚΑΛΗ ΑΝΤΑΜΩΣΗ


Για το Δ.Σ. του συλλόγου

                  Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                               Ο Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
                  ΠΡΩΤΟΝΟΤΑΡΙΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ                  ΓΚΙΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου