Δευτέρα 7 Μαΐου 2018

Α.Σ. ΒΑΤΙΚΙΩΤΗΣ - ''ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΜΠΑΣΚΕΤ'' ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΖΟΝ ΓΙΑ ΤΗ ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΝΕΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΕ ΤΟ ΆΘΛΗΜΑ

Ο Α.Σ. Βατικιώτης στα πλαίσια της προώθησης του αθλητισμού στην ευρύτερη περιοχή των Βατίκων τα τελευταία πέντε χρόνια, και ειδικότερα στην καλαθοσφαίριση και στον κλασσικό αθλητισμό, εγκαινιάζει την έναρξη ανοικτών (χωρίς συνδρομή) προπονήσεων στα τμήματα του σωματείου μέχρι την λήξη της αγωνιστικής περιόδου, με σκοπό την πρώτη επαφή και γνωριμία νέων αθλητών και αθλητριών, με τα αθλήματα αυτά.
Ο σκοπός μας είναι η προσέλκυση παιδιών, ηλικίας από 5 έως και 18 ετών στον υγιή αθλητισμό, χωρίς οικονομική επιβάρυνση για τους γονείς, ώστε με την έναρξη της επόμενης σχολικής χρονιάς όσα από αυτά το επιθυμούν, να ενταχθούν στο κανονικό προπονητικό πρόγραμμα του σωματείου.
Είναι ευθύνη και καθήκον μας να προσφέρουμε στην νεολαία του τόπου μας, διεξόδους τέτοιου είδους, που μόνο θετικά μπορεί να προσφέρει.
Εμπιστευτείτε μας τα παιδιά σας, και φέρτε τα να ζήσουν στιγμές όπως αυτές που βλέπετε στις φωτογραφίες!
Για περισσότερες πληροφορίες οι προπονητές, και οι ιθύνοντες του σωματείου είναι στην διάθεσή σας (τηλ. επικ. 6974352103)!

Πηγή: Ανδρέας Σαραντίτης - Α.Σ. ΒΑΤΙΚΙΩΤΗΣ (facebook)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου