Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2016

Ο ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΣΤΑ ΚΥΘΗΡΑ 20 & 21 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2016

Στα Κύθηρα θα βρεθεί την Τρίτη 20 και την Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2016 ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ κ. Τέρενς Κουίκ, όπως αποκάλυψε με σημερινή του ανάρτησή στο profile του στο Facebook ο Δήμαρχος Κυθήρων κ. Στράτος Χαρχαλάκης. 
Δεν είναι η πρώτη φορά που ο κ. Κουίκ ως μέλος της Κυβέρνησης έχει προγραμματίσει να επισκεφθεί τα Κύθηρα και να συζητήσει με τις τοπικές αρχές τα προβλήματα και τις ανάγκες των νησιών μας. Ωστόσο την τελευταία φορά πριν από λίγους μήνες η προγραμματισμένη επίσκεψή του αναβλήθηκε την τελευταία στιγμή λόγω απεργιών.
Διαβάστε ολόκληρη την ανάρτηση του Δημάρχου Κυθήρων:
Σε συνέχεια της πρόσφατης επιστολής μου προς τον Πρωθυπουργό κ. Τσίπρα, αύριο Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου, θα επισκεφθεί το νησί μας ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και αρμόδιος για το συντονισμό του Κυβερνητικού Έργου κ. Τέρενς Σπένσερ Νικόλαος Κουίκ, προκειμένου να συνεργαστεί με τη Δημοτική Αρχή επί των σοβαρών ζητημάτων που απασχολούν το νησί και τη νησιωτική αυτοδιοίκηση εν γένει. Ο κ. Υπουργός θα αναχωρήσει από το νησί το μεσημέρι της Τετάρτης 21/09.

Ρεπορτάζ: Παναγιώτης Μπαχτής - TSIRIGO FM 105,6
Πηγή: Στράτος Χαρχαλάκης (facebook)
Φωτογραφία αρχείου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου