Πέμπτη, 8 Σεπτεμβρίου 2016

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΡΥΠΙΩΤΗΣ-ΟΙ ΖΗΜΙΕΣ ΞΕΠΕΡΝΟΥΝ ΤΑ 5.000.000 ΕΥΡΩ ΣΤΟ ΟΔΙΚΟ ΔΙΛΤΥΟ... ΑΝΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΖΩΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ

Ο Δήμαρχος Ευρώτα κ. Ιωάννης Γρυπιώτης με ανάρτησή του στο profile του στο facebook αναφέρεται στη κατάσταση που επικρατεί σε περιοχές του Δήμου Ευρώτα μετά το πέρασμα της φονικής κακοκαιρίας, που έπληξε τις προηγούμενες ημέρες την Χώρα, καθώς και στο εκτιμώμενο ύψος των ζημιών. Διαβάστε τι αναφέρει χαρακτηριστικά: 
<< Τεράστια προβλήματα σε όλο το Δήμο από τους όγκους των νερών και μια απώλεια ανθρώπινης ζωής, αυτό είναι που μετράμε σήμερα, από σήμερα συνεργεία του Δήμου σε όλους τους τομείς θα αποτιμήσουν τις ζημιές τόσο στους ιδιοκτήτες όσο και στις καλλιέργειες, οι ζημιές στο οδικό δίκτυο και στο προχωρά του Ευρώτα .... ξεπερνούν τα 5.000.000 ευρώ ......οι ζημιές στις καλλιέργειες και στο ζωικό κεφάλαιο ανυπολόγιστες, οι όγκοι του νερού τεράστιοι, μπορούμε για δεύτερη συνεχή χρονιά να μιλούμε για θεομηνία, η προσπάθεια που κατέλαβαν όλοι οι μηχανισμοί ήταν κάτι περισσότερο από τις ανθρώπινες δυνατότητες, η ταλαιπωρία απίθανη ...... τώρα αποκατάσταση και η αποτίμηση των προβλημάτων ....>>Πηγή: Γιάννης Γρυπιώτης (facebook)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου