Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2016

ΣΤΡΑΤΟΣ ΧΑΡΧΑΛΑΚΗΣ - ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΚΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΣΤΑ ΚΥΘΗΡΑ

Γυμνάσιο - Λύκειο:
Από τα 6 δρομολόγια πραγματοποιούνται κανονικά τα 4. Υπάρχει πρόβλημα στο δρομολόγιο από Αραίους - Μυλοπόταμο - Πιτσινιάνικα - Δρυμώνα & 1η στάση Λιβαδίου, καθώς επίσης και στο δρομολόγιο από Δόκανα - Φρατσια - Άγιο Ηλία - Γουδιάνικα - Κάτω Λιβάδι, λόγω του ότι οι 2 μειοδότες των γραμμών παραιτήθηκαν από αυτά τα δρομολόγια μόλις την Παρασκευή 9/9. Ξεκίνησε η διαδικασία για να κατοχυρωθούν στον επόμενο μειοδότη.

Δημοτικό Χώρας - Καρβουνάδας και Νηπιαγωγείο Λιβαδίου:
Όλα τα δρομολόγια των λεωφορείων (3 στο σύνολο) ξεκίνησαν κανονικά.
Δεν έχει ξεκινήσει κανένα δρομολόγιο ταξί λόγω του ότι οι μεταφορείς με ταξί δεν συμμετείχαν στο διαγωνισμό καθότι όπως δήλωσαν ήταν τελείως λάθος και ελλιπής ο σχεδιασμός των δρομολογίων με ταξί. Τα ορθά δρομολόγια έχουν υποβληθεί στην Περιφέρεια η οποία υποχρεούται να κινήσει γρήγορα τις σχετικές διαδικασίες.

Δημοτικό Σχολείο & Νηπιαγωγείο Ποταμού:
Τα δρομολόγια με λεωφορείο ξεκίνησαν αλλά υπάρχει μια μικρή εμπλοκή διότι το 1 μικρό λεωφορείο δεν μπορεί επαρκώς να καλύψει τα παιδιά. Όποτε υπάρχουν διαβουλεύσεις ανάμεσα σε Σχολείο, Περιφέρεια και μεταφορείς.
Τα δρομολόγια με ταξί έχουν ξεκινήσει πλην ολίγων (3-4) που είτε δεν συμμετείχαν στον διαγωνισμό είτε δεν είχαν υποβάλλει σωστά τα δικαιολογητικά και την προσφορά τους.


Πηγή: Στράτος Χαρχαλάκης (facebook)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου