Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2016

ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΗΣ ΜΠΑΝΤΑΣ ΤΗΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΚΥΘΗΡΩΝ 25.9.2016

Η Μπάντα της Πολεμικής μας Αεροπορίας μάγεψε απόψε το Τσιρίγο! Υπό την διεύθυνση του Αρχιμουσικού κ. Αλέξανδρου Λιτσαρδόπουλου ακούσαμε εξαιρετικά τραγούδια του ελληνικού και διεθνούς ρεπερτορίου, του ελληνικού κινηματογράφου και κορυφαίων Ελλήνων συνθετών μέσα από τις φωνές καταπληκτικών τραγουδιστών. 
Η πλατεία της Χώρας κατάμεστη, γεγονός άκρως ενθαρρυντικό για τις τουριστικές προοπτικές του νησιού καθώς σε λίγες μέρες μπαίνουμε στον Οκτώβρη. 
Θερμές ευχαριστίες στον Αρχηγό Γ.Ε.Α. Αντιπτέραρχο (Ι) κ. Χρήστο Βαίτση για την έγκριση αποστολής της Μπάντας με αφορμή την εορτή της Παναγίας, στους πλοιοκτήτες του πλοίου ΠΟΡΦΥΡΟΥΣΑ κ. Τουρλομούση και κ. Τσαιλά για την δωρεάν μεταφορά της Μπάντας και στην Επιτροπή Εγχωρίου Περιουσίας για την κάλυψη των δαπανών διαμονής των 40 μελών της. Θερμές επίσης ευχαριστίες στον Βαλέριο Καλοκαιρινό για την κάλυψη της εκδήλωσης και την τεχνική του βοήθεια καθ' όλες τις εκδηλώσεις του καλοκαιριού, στα τοπικά Μ.Μ.Ε. και τις τοπικές ειδησεογραφικές ιστοσελίδες που πάντα προβάλουν τις δημοτικές εκδηλώσεις ως χορηγοί επικοινωνίας και προβολής, στον Σύλλογο των Φρατσίων που παραχώρησε τους πάγκους και στους Ανδρέα Τραβασάρο, Στάθη Γουναρίδη και Γιάννη Χαραντζά που τους μετέφεραν, στον Πρόεδρο της Τ.Κ. Κυθήρων κ. Δημήτρη Καλλίγερο και τους υπαλλήλους του Δήμου που συντόνισαν τα διαδικαστικά της εκδήλωσης και φυσικά στο πολυπληθές κοινό που για ακόμα μία φορά αγκάλιασε και στήριξε τις πολιτιστικές προσπάθειες του Δήμου μας, που προβάλουν το νησί μας και δίνουν μια σημαντική υπεραξία στον τόπο μας.
Πηγή: Στράτος Χαρχαλάκης (facebook)
Φωτογραφία: Μαρία Κασιμάτη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου