Παρασκευή 31 Αυγούστου 2018

ΧΩΡΙΣ ΝΕΡΟ Η ΝΤΟΥΖΙΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΥΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟ ΔΙΑΚΟΦΤΙ ΚΥΘΗΡΩΝ (ΌΛΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ)

Το Διακόφτι αδιαμφισβήτητα διαθέτει κάποιες από τις ομορφότερες παραλίες στα Κύθηρα και κάθε καλοκαίρι αποτελεί πόλο έλξης για τους επισκέπτες και τους κατοίκους του νησιού, που θέλουν να απολαύσουν το μπάνιο τους στη θάλασσα.
Δυστυχώς το φετινό καλοκαίρι, σε αντίθεση με τα προηγούμενα χρόνια, οι λουόμενοι όταν μετά το μπάνιο τους πήγαιναν στην ντουζιέρα που βρίσκεται δίπλα στην κεντρική παραλία του Διακοφτιού για να ξεπλυθούν, διαπίστωναν πως σε αυτή δεν υπήρχε ούτε σταγόνα νερό.
Αυτό είναι ένα γεγονός απαράδεκτο που δημιούργησε εκατοντάδες αρνητικά σχόλια και αντιδράσεις, ειδικά όταν μιλάμε για μια παραλία που ανήκει στις οργανωμένες παραλίες των Κυθήρων.
Πέρασε όλο το καλοκαίρι και ο Δήμος Κυθήρων με τον Τοπικό Σύλλογο δεν κατάφεραν να βρουν λύση.
Αν θέλουμε να αποτελούμε έναν σοβαρό τουριστικό προορισμό, οι οργανωμένες παραλίες μας πρέπει να διαθέτουν ένα μίνιμουμ παροχών, αλλιώς κοροϊδεύουμε τους εαυτούς μας αλλά και τους επισκέπτες του νησιού μας.
Τα προηγούμενα χρόνια το νερό στην ντουζιέρα, το παρείχε κάτοικος της περιοχής, ο οποίος φέτος σταμάτησε να το παρέχει. Εφόσον υπήρξε αυτή η αλλαγή και το γνώριζαν οι αρμόδιοι, θα έπρεπε είτε να τοποθετηθεί νέο ρολόι παροχής νερού ή αν πάλι υπήρχε θέμα με την επάρκεια στο δίκτυο, θα μπορούσαν κάλλιστα να αξιοποιηθούν, σε συνεργασία με τους κατοίκους, τα πηγάδια της περιοχής και να τοποθέτηθεί παράλληλα στην ντουζιέρα ένα σύστημα οικονομίας νερού με κουμπί, όπως υπάρχει και σε άλλες παραλίες του νησιού (Καψάλι).
Τίποτα από αυτά δεν έγινε, πέρασε το καλοκαίρι και μας έμειναν τα αρνητικά σχόλια, που πρέπει να μας γίνουν μάθημα για τις επόμενες σεζόν.
Οι Τοπικοί Σύλλογοι, αν θέλουν να έχουν λόγο ύπαρξης, πρέπει να είναι ενεργοί και σε συνεργασία με την Τοπική Αυτοδιοίκηση να κάνουν πράγματα, αλλιώς θα έχουμε αυτά τα αποτελέσματα.
Δείτε χαρχακτηριστικές φωτογραφίες παρακάτω ανθρώπων που πάνε στη ντουζιέρα αλλά δεν υπάρχει νερό:





Ρεπορτάζ - επιμέλεια δημοσίευσης: Παναγιώτης Μπαχτής
Φωτογραφίες: Παναγιώτης Μπαχτής - TSIRIGO FM 105,6
Πηγή: TSIRIGO FM 105,6

2 σχόλια:

  1. Τοποθετήθηκαν όμως δίπλα όργανα γυμναστικης!!!! Οι λουόμενοι δεν χρειάζονται το νερό της ντουζιέρας μετά την θάλασσα είναι απαραίτητη η γυμναστική!!ευχαριστούμε τον δήμο για τόσο παροχές και της άνεσης που μας προσφέρουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. νερο οχι καμπινα βρωμαει πισες αρκετες και ο νεος χωματοδρομος υπαιθρια τουαλετα γεφυρα χαλια που θα παει το διακοφτη;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή