Παρασκευή 10 Αυγούστου 2018

ΤΟ ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ WEBSITE ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΥΘΗΡΩΝ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ - ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΟ!



Αναρτήθηκε το ολοκαίνουργιο website του Γενικού Νοσοκομείου Κυθήρων!
Επισκεφθείτε το: www.gnk.gov.gr

Η ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΗ και ΓΕΝΕΣΙΟΥΡΓΟΣ στόχευση του site, είναι η προσέλκυση ιατρών, επιστημόνων και λοιπού προσωπικού. Θέλουμε να αναδείξουμε-γνωστοποιήσουμε το τρόπο σκέψης μας, το όραμά μας, το που θέλουμε να φτάσουμε το Νοσοκομείο μας, να αναδείξουμε τις υποδομές μας ώστε να αποτελούμε χώρο εργασίας και τόπο διαμονής όπου ο κάθε επαγγελματίας στο χώρο της υγείας, θα ήθελε να εργαστεί και να ζήσει.
Κατά δεύτερο, θέλαμε να παρέχουμε αίσθημα ασφάλειας σε επισκέπτες/τουρίστες (τουριστική/οικονομική ανάπτυξη)καθώς και να κάνουμε θελκτικό το νησί για ανθρώπους οι οποίοι θα ήθελαν να μετοικίσουν μόνοι τους, είτε με τις οικογένειές τους, είτε να δημιουργήσουν οικογένεια στα Κύθηρα (κοινωνική/δημογραφική/οικονομική ανάπτυξη)
Επιδίωξή μας, είναι να είναι λιτό, μοντέρνο, και χωρίς περιττές πληροφορίες.
Ευχαριστώ για ακόμα μία φορά το Νίκο Κασιμάτη, Τεχνικό του Νοσοκομείου μας, ο οποίος διέθεσε πολύ χρόνο για τη δημιουργία του site. Ειδικότερα, οφείλω να παραδεχτώ ότι εν μέσω θερινής περιόδου, όπου και οι ανάγκες στη τεχνική υπηρεσία πολλαπλασιάζονται, το έργο του ήταν δυσκολότερο.
Τα κείμενα, τα διαγράμματα κτλ επιμελήθηκαν από τον 'υπογράφων' της ανάρτησης.
Το επαναλαμβάνω προς αποφυγή παρεξηγήσεων, ώστε αν υπάρχει κάποια ανακρίβεια/παράληψη κτλ, να είναι φανερό ότι θα οφείλεται σε εμένα. Στη διάθεση του κοινού για παρατηρήσεις, επισημάνσεις.
Θα ακολουθήσει η προσθήκη αγγλικής κατ' ελάχιστο μετάφρασης (θα επιδιώξουμε γαλλικής κ γερμανικής).

Πηγή: Δημήτρης Μοιρασγεντής
(facebook)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου