Πέμπτη 9 Αυγούστου 2018

ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΥΘΗΡΩΝ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΝΕΟΥ WEBSITE ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ


Είμαστε έτοιμοι να ανεβάσουμε το website του Νοσοκομείου Κυθήρων (gnk.gov.gr), εντός της επόμενης ημέρας.
Οι τελευταίες πινελιές απομένουν. Προσπαθήσαμε να είναι απλό, εύχρηστο, χωρίς πολλές άσκοπες πληροφορίες. Θα υπάρχει σύνδεση με τα social media (σύνδεση με νέα σελίδα του Νοσοκομείου στο fb)
Κινηθήκαμε σε τρεις άξονες
1) Μερικά λόγια για τον ευεργέτη/δωρητή Νικόλαο Τριφύλλη, την ιστορία, το όραμα, τις ιατρικές υπηρεσίες, προβολή των 3 περιφερειακών ιατρείων, καθώς και φωτογραφίες του Νοσοκομείου.
2) Menu για Ανακοινώσεις, Δελτία Τύπου, Διαγωνισμούς, Προκηρύξεις για λόγους διαφάνειας
3) Σε περίοπτη θέση, τέθηκαν τα Αντικυθήρα, ώστε να τα διαφημίσουμε και να αποτελούν πόλο έλξης ιατρών, προβάλλοντας εικόνες τις καθημερινότητας και των υποδομών τους
Η δημιουργία του website, έγινε με ίδια μέσα και οφείλεται στο μέγιστο βαθμό, στη προσωπική εργασία του υπαλλήλου της Τεχνικής μας Υπηρεσίας Νίκου Κασιμάτη, τον οποίο ευχαριστώ θερμότατα.
Επίσης θέλω να ευχαριστήσω:
- το φίλο Πάνο Κουντάνη, για τις πολύτιμες συμβουλές του και την εθελοντική του προσφορα βοήθειας,
- τον Παναγιώτη Μπαχτή, για τις φωτογραφίες που μας διέθεσε,
- τον Γιώργο Καλλίγερο, ο οποίος δημιούργησε αφιλοκερδώς ένα πολύ όμορφο βίντεο με τις εγκαταστάσεις του Νοσοκομείου μας, κανωντσς χρηση drone και
- τον αγαπητό πρόεδρο Αντικυθήρων κ. Ανδρεα Χαρχαλάκη, για τις φωτογραφίες που μας έστειλε.
Κλείνοντας, θα ήθελα να τονίσω, ότι τα κείμενα επιμελήθηκαν, από εμένα προσωπικά, έχοντας ως μέλημα να είναι απλά και περιεκτικά, με εύχρηστες και βασικές πληροφορίες. Βασιστηκα, σε κειμενα που ηδη υπαρχουν σε site Κυθηρων, βιβλια κτλ.
Οποιαδήποτε συμβουλή, παρατήρηση κτλ, ειναι καλοδεχούμενες, ώστε να βελτιωθούν (κυρίως για τον Νικ. Τριφύλλη και την Ιστορία του Νοσοκομείου).

Πηγή: Δημήτρης Μοιρασγεντής (facebook)
Επιμέλεια δημοσίευσης: Παναγιώτης Μπαχτής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου