Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2021

ΕΠΙΚΥΡΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ Ο ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΥΘΗΡΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2021 ΠΟΥ ΑΓΓΙΖΕΙ ΤΑ 14.000.000€!

Επικυρώθηκε από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής ο Προϋπολογισμός του Δήμου μας για το έτος 2021, με τη γνωστή όπως πάντα καθυστέρηση (απεστάλη από το Δήμο μας στις 12/01/2021!).
Ο φετινός Προϋπολογισμός αγγίζει σχεδόν τα 14.000.000€! Θυμίζω πως όταν παραλάβαμε το Δήμο, το Σεπτέμβριο του 2014, δεν υπερέβαινε τα 6,5 εκατομμύρια! Χάρη στη συνετή οικονομική διαχείριση, την ισχυρή διεκδίκηση πόρων και χρηματοδοτήσεων και τη μεθοδική δουλειά, καταφέραμε μέσα σε λίγα χρόνια να τον υπερδιπλασιάσουμε. Στην ουσία, όμως, ο Προϋπολογισμός είναι πολύ μεγαλύτερος, καθώς όλες οι χρηματοδοτήσεις που μέχρι σήμερα έχουν εγκριθεί για το Δήμο υπερβαίνουν τα 35.000.000€, όμως πολλά χρηματοδοτημένα έργα εντάσσονται στον Προϋπολογισμό με το ποσό ετήσιας κατανομής.
Αναμένουμε νέες σημαντικές χρηματοδοτήσεις από το πρόγραμμα ΤΡΙΤΣΗΣ, το ΠΕΠ και το Πράσινο Ταμείο.
Η παρατεταμένη απεργία των μηχανικών του Δημοσίου, έχει προκαλέσει ορισμένες καθυστερήσεις στη δημοπράτηση και συμβασιοποίηση διαφόρων έργων, όμως, όλα θα προχωρήσουν έστω και με μικρή καθυστέρηση!


Πηγή: Στράτος Χαρχαλάκης
Φωτογραφία αρχείου Παναγιώτη Μπαχτή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου