Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2021

ΑΣ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΔΩΡΕΑΝ RAPID TESTS ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΩΝ ΚΥΘΗΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΜΑΣ

Η Ελλάδα βρίσκεται αντιμέτωπη με το τρίτο κύμα της πανδημίας του covid-19, η Αττική είναι στο ''κόκκινο'' και κάποιοι σύμπολίτες μας ακόμη δείχνουν να μην έχουν αντιληφθεί πλήρως τον κίνδυνο, αλλά και την ατομική ευθύνη που έχουμε όλοι στον αγώνα για τον περιορισμό της διασποράς του ιού.
Ο Δήμος Κυθήρων σε συνεργασία με το Νοσοκομείο Κυθήρων διενεργούν δωρεάν rapid tests στο λιμάνι, για τους επιβάτες που έρχονται απ' τον Πειραιά, ωστόσο αρκετοί από αυτούς αρνούνται να κάνουν το test.
Το να ταξιδεύεις από μια επιβαρυμένη επιδημιολογικά περιοχή σε μια μικρή κοινωνία, που δεν έχει ενεργά κρούσματα και να αρνείσαι να κάνεις ένα δωρεάν rapid test είναι δικαίωμά σου, όμως σίγουρα δεν είναι μια υπεύθυνη στάση απέναντι στον εαυτό σου και στους συμπολίτες σου.
Δεδομένης της αύξησης των κρουσμάτων ίσως θα ήταν απαραίτητο, για το επόμενο διάστημα ο έλεγχος με rapid test στις μετακινήσεις σε νησιά, να γίνει υποχρεωτικός και προς αυτή την κατεύθυνση πρέπει να πιέσουν και οι τοπικές αρχές, πριν αρχίσουν τα κρούσματα να εξαπλώνονται περαιτέρω.

Παναγιώτης Μπαχτής
TSIRIGO FM 105,6

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου