Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2021

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΤΩΝ ΚΥΘΗΡΩΝ ΜΕ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟΥ 2021

Την ικανοποίησή του για την επανέναρξη της αεροπορικής σύνδεσης των Κυθήρων με τη Θεσσαλονίκη, από το καλοκαίρι του 2021, εξέφρασε σε μήνυμα του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, ο Πρόεδρος της Τουριστικής Επιτροπής του Δήμου Κυθήρων και Δημοτικός Σύμβουλος κ. Βαγγέλης Λουράντος:
«Μετά από αρκετά χρόνια, το νησί μας θα συνδεθεί ξανά με απευθείας πτήσεις με τη Θεσσαλονίκη, για χρονικό διάστημα 2 μηνών από φέτος το καλοκαίρι. Η AEGEAN αποδέχθηκε το αίτημά μας και έτσι η τουριστική οικονομία του νησιού θα ενισχυθεί σημαντικά μέσα σε μια περίοδο πάρα πολύ δύσκολη λόγω του κορωνοϊού. Η Δημοτική μας Αρχή θα παρουσιάσει σύντομα το νέο λογότυπο και το destination branding του νησιού μας, που θα αποτελεί κάτι το μοναδικό και θα δώσει νέα πνοή στην τουριστική μας προβολή. Συγχαρητήρια στο Δήμαρχο και θερμές ευχαριστίες στη διοίκηση της AEGEAN!»

Επιμέλεια δημοσίευσης: Παναγιώτης Μπαχτής
Πηγή: Βαγγέλης Λουράντος (facebook)
Φωτογραφία αρχείου PhotoCerigo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου