Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2021

ΦΟΥΡΝΟΣ ΛΕΙΒΑΔΙΟΥ ΚΥΘΗΡΩΝ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ορμώμενοι από τα γεγονότα των τελευταίων ημερών, θα θέλαμε να ενημερώσουμε το κόσμο του νησιού σχετικά με τη κατάσταση του καταστήματος μας.
Πραγματι η μια υπάλληλος του φούρνου μας βρέθηκε θετική στον ιο, όμως όσο βρισκόταν στο κατάστημα δεν είχε κανένα απολύτως σύμπτωμα (ούτε πυρετό!).
Σήμερα ο Φούρνος υποβλήθηκε σε γενική απολύμανση από εγκεκριμένο κλιμάκιο σύμφωνα με τις οδηγίες που μας δόθηκαν από τις δημόσιες αρχές και τηρώντας κάθε προβλεπόμενη διαδικασία.
Επίσης, το υπόλοιπο προσωπικό βρέθηκε σήμερα αρνητικό στο μοριακό τεστ του κορωνοιου.
Οσον αφορά τα λεγόμενα περί εμπύρετης εργασίας της υπαλλήλου και επαφής της με τους πελάτες... δυστυχώς οι πηγές σας ήταν αναξιόπιστες και καλό θα ήταν την επόμενη φορά που θα γίνει στοχοποίηση και αναφορά σε κάποια επιχείρηση ή σε κάποιο άτομο να είναι σίγουρη και αληθής.
Ο Φουρνος για προληπτικους λογους θα παραμείνει κλειστος μέχρι νεοτερας ενώ εμείς τέθηκαμε σε δεκαήμερη καραντινα. Θα θέλαμε να ζήτησουμε συγγνώμη για την όποια αναστάτωση.
Ευχαριστούμε πολύ για όλα και ευχόμαστε να είστε όλοι υγιείς!

Πηγή: Φούρνος Λειβαδίου (facebook)

5 σχόλια:

  1. Περαστικά και σε εσάς και στην εργαζόμενη σας. Όσοι έρχονται και παίρνουν ψωμί από εσάς ξέρουν πόσο σχολαστικά τηρείται τα μετρά προστασίας, Άντε και γρήγορα πάλι κοντά μας γιατί μας λείπει το ψωμί σας. Για αυτό το λόγο κάνω τόσο δρόμο απο τα Αρωνιάδικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    2. Κόψε τα ψωμιά και τις τυρόπιτες. Αξιοποίησε αλλιως τη σύνταξη που σου πληρώνουμε από τα 45 σου

      Διαγραφή
  2. Στις μέρες που ζούμε πρεπει πάνω από όλα να κυριαρχήσουμε στον πανικό .Σας ετυχε μιά ατυχη στιγμή σε όλους συμβαίνει.Τέλος καλό όλα καλά σε λίγες μερες θα τρώμε πάλι το υπέροχο ψωμακι σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Με το καλο να περασουν οι μερες να ανοιξετε παλι .Και με την ευχη ολων μας να περασει ολο αυτο που ζουμε ολοι, ολος ο πλανητης οσο πιο γρηγορα και πιο ανωδυνα γινετε.Εχετε μια υπεροχη επιχειρηση που προσφερει ποιοτητα και εξυπηρετηση στο νησι απο δεκαετιες πισω !!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή