Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2021

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΥΘΗΡΩΝ ΣΕ ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ 24/2

Συμμετείχα σήμερα σε 2 τηλεδιασκέψεις.
Η πρώτη με τους συναδέλφους Δημάρχους του Δικτύου Δήμων που αντιτάσσονται στα φαραωνικά έργα των αιολικών πάρκων, που έχει συγκροτηθεί με πρωτοβουλία του Δημάρχου Σαρωνικού κ. Πέτρου Φιλίππου.
Οι Δήμοι που θίγονται από τα ανεξέλεγκτα αιολικά πάρκα, οργανώνονται και συντονίζονται με στόχο την από κοινού αντιμετώπιση των προκλήσεων αλλά και των δικαστικών διενέξεων που έχουν ξεκινήσει με τις εταιρείες.
Συμμετείχα επίσης στην ευρεία τηλεδιάσκεψη των Δημάρχων του Νομού Αττικής με τον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας κ. Νίκο Χαρδαλιά.
Η συνάντηση έγινε με πρωτοβουλία του Προέδρου της ΠΕΔ Αττικής και Δημάρχου Γαλατσίου κ. Γιώργου Μαρκόπουλου. Ενημέρωσα τον αρμόδιο Υφυπουργό για την άριστη συνεργασία μεταξύ Νοσοκομείου και Δήμου και ενημερώθηκα για το πρόγραμμα των εμβολιασμών στα Κύθηρα αλλά και στα Αντικύθηρα, όπου οι εμβολιασμοί θα γίνουν με μέριμνα του ιατρικού προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων.
Επιπλέον, ζήτησα να διακοπεί για 15 ημέρες η οικοδομική δραστηριότητα στα Κύθηρα σε περίπτωση που παρατηρηθεί νέα έξαρση κρουσμάτων που σχετίζονται με το χώρο της οικοδομής.

Πηγή: Στράτος Χαρχαλάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου