Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2016

ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΤΣΑΦΑΔΟΣ - ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

Τη δοξολογία για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου στον Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδας στον Πειραιά παρακολούθησε ο Βουλευτής ΝΔ Α΄ Πειραιώς και Νήσων Κώστας Κατσαφάδος.
Μετά το τέλος της θείας λειτουργίας χοροστατούντος του Μητροπολίτη Πειραιώς κ.κ. Σεραφείμ, ο Βουλευτής παρακολούθησε την επιμνημόσυνη δέηση υπέρ των πεσόντων στον Αδριάντα του Κολοκοτρώνη στην πλατεία Δραγάτση, όπου κατέθεσε στεφάνι υπό τους ήχους της Φιλαρμονικής του Δήμου που παιάνιζε εμβατήρια για την εθνική εορτή.
Στη συνέχεια, ο κ. Κατσαφάδος με πλήθος κόσμου παρακολούθησε την παρέλαση των μαθητών που τίμησαν τους ένδοξους Ήρωες του 1940.
Σε δήλωσή του ο Βουλευτής ΝΔ Α΄ Πειραιώς και Νήσων αναφέρει:
«Είμαστε εδώ για να γιορτάσουμε μία από τις πιο ένδοξες στιγμές της ιστορίας μας. Για να τιμήσουμε τους αγωνιστές μας. Όλους εκείνους που είπαν ΟΧΙ εκφράζοντας το ελληνικό λαϊκό συναίσθημα. Την άρνηση της υποταγής. 
Η Ελλάδα τότε απέδειξε ότι μπορεί να κερδίσει την ελευθερία της με όπλο την ενότητα, τη θέληση, την ψυχή, την τόλμη και τη φιλοπατρία της.
Όπως και τότε, έτσι και σήμερα, όλοι οι Έλληνες και οι Ελληνίδες αγωνίζονται για τη σωτηρία της πατρίδας μας. Ο καθένας με τον δικό του τρόπο. Ας είμαστε όλοι ενωμένοι για να μπορέσουμε να βγούμε με το κεφάλι ψηλά από την κρίση. Να γίνουμε όλοι μια γροθιά, όπως και τότε.»


Πηγή: Γραφείο Τύπου Κώστα Κατσαφάδου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου