Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2016

ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΠΟΤΑΜΟΥ ΑΝΤΙΔΡΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ

Αντιδρώντας στην προβληματική κατάσταση που έχει δημιουργηθεί, στην εκτέλεση δρομολογίων μεταφοράς μαθητών στο Δημοτικό Σχολείο του Ποταμού, οι γονείς ετοιμάζουν κινητοποιήσεις τη Δευτέρα 17/10 προκειμένου να βρεθεί λύση στο πρόβλημα τους.
Ένα μήνα μετά την έναρξη της φετινής σχολικής χρονιάς και παρ' όλο που η Περιφέρεια πληρώνει δρομολόγια για την μεταφορά των μαθητών στα σχολεία τους, τα προβλήματα στο Δημοτικό Σχολείο του Ποταμού παραμένουν, καθώς όπως ενημερωθήκαμε από γονείς, επαγγελματίας λεωφορειούχος έχει αναλάβει δύο γραμμές μεταφοράς μαθητών έχοντας ένα μόνο λεωφορείο, αδυνατώντας να πραγματοποιήσει τα δρομολόγια στην ώρα τους αλλά και να μεταφέρει όλους τους μαθητές που αναλογούν σε αυτά.
Παρά τις αντιδράσεις, τις οχλήσεις και τις καταγγελίες προς τους αρμοδίους δεν έχει βρεθεί ακόμα λύση ούτε έχουν λάβει κάποια πειστική απάντηση, έτσι ο Σύλλογος Γονέων του Δημοτικού Σχολείου Ποταμού αποφάσισε να εντείνει τις αντιδράσεις του πραγματοποιώντας κατάληψη του Σχολείου το πρωί της Δευτέρας 17 Οκτωβρίου 2016. 
Συμπαραστάτες τάσσονται και οι γονείς του Συλλόγου Γονέων του Νηπιαγωγείου Ποταμού, που θα συμμετάσχουν κι αυτοί στις κινητοποιήσεις.

Ρεπορτάζ: Παναγιώτης Μπαχτής 
TSIRIGO FM 105,6

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου