Τετάρτη 1 Αυγούστου 2018

Ο ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΥΘΗΡΩΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΛΟΥΚΕΤΟ ΑΠ' ΤΗΝ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΠΟΛΛΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ...

Λίγες ημέρες πριν την έναρξη της κυνηγετικής περιόδου, ο Κυνηγετικός Σύλλογος Κυθήρων πραγματοποίησε την Γενική του Συνέλευση, το απόγευμα της Κυριακής 29/7 στο καφενείο ''Απέναντι'', στα Φρατσια.
Η συμμετοχή των μελών, ήταν αποκαρδιωτική.
Ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Θοδωρής Καραβουσάνος καλωσόρισε τους ελάχιστους παρευρισκομένους κι έκανε την καθιερωμένη ενημέρωση για θέματα του Συλλόγου. Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο Ταμίας κ. Ανάργυρος Σοφίος, ο οποίος ενημέρωσε το σώμα για τα πεπραγμένα και τα οικονομικά στοιχεία του Συλλόγου, ενώ ακολούθησε και ο προϋπολογισμός για την επόμενη χρονιά.
Βάσει της τρέχουσας οικονομικής κατάστασης του Κυνηγετικού Συλλόγου και των αναγκών που υπάρχουν, αποφασίστηκε η επιβολή έκτακτης εισφοράς 10 ευρώ ανά μέλος.
Εξαιτίας της πολύ μικρής προσέλευσης μελών στη Γενική Συνέλευση, οι παρευρισκόμενοι δεν επαρκούσαν για την συγκρότηση ψηφοδελτίου και την διενέργεια εκλογών, έτσι το σώμα αποφάσισε την προσωρινή παράταση της θητείας του υπάρχοντος Δ.Σ. μέχρι την επόμενη Γενική Συνέλευση, που θα πραγματοποιηθεί μέσα στο Φθινόπωρο, προκειμένου ο Σύλλογος να λειτουργήσει κανονικά και να μην υπάρξουν προβλήματα στην έκδοση αδειών.
Τις επόμενες ημέρες θα δημοσιευθεί το πρόγραμμα λειτουργίας του γραφείου του Συλλόγου για την έκδοση των αδειών, ενώ το επόμενο διάστημα θα ενημερωθούν τα μέλη και για την νέα ημερόμηνία διεξαγωγής, της Γενικής Συνέλευσης, για την διενέργεια εκλογών.
Αν και τότε η συμμετοχή των μελών είναι μικρή, ο Κυνηγετικός Σύλλογος Κυθήρων θα κινδυνεύσει να βάλει λουκέτο, κάτι που δεν πρέπει να το επιτρέψουν τα μέλη του.








Ρεπορτάζ - επιμέλεια δημοσίευσης: Παναγιώτης Μπαχτής
Φωτογραφίες: Παναγιώτης Μπαχτής
Πηγή: TSIRIGO FM 105,6

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου