Τρίτη 21 Μαΐου 2019

ΒΑΣΩ ΘΕΟΔΩΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ - ΜΠΟΓΡΗ: ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΑ ΚΥΘΗΡΑ 18 & 19.5.2019

Τα Κύθηρα, το πιο απομακρυσμένο νησί της Περιφέρειας Αττικής, επισκέφθηκε το Σάββατο και την Κυριακή 18 και 19 Μαΐου, η Υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος, κα.Βάσω Θεοδωρακοπούλου - Μπόγρη η οποία συμμετέχει στον Συνδυασμό του υποψήφιου Περιφερειάρχη, κ. Γιώργου Πατούλη «ΝΕΑ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ».
Η κα.Βάσω Θεοδωρακοπούλου - Μπόγρη περιόδευσε  στους οικισμούς Ποταμό, Αρωνιάδικα, Καρβουνάδες, Λειβάδι, Χώρα, Καψάλι και Αγία Πελαγία, παρακολούθησε τη Συναυλία του Ωδείου Κυθήρων  «Αναγέννηση», ενώ την Κυριακή  συμμετείχε στη Θεία Λειτουργία στην Ι.Μ. Παναγίας Μυρτιδιώτισσας.
Συνομίλησε με πολλούς Κυθήριους  καταστηματάρχες, ιδιοκτήτες ενοικιαζομένων δωματίων, ξενοδόχους, αγροτοκτηνοτρόφους, συνταξιούχους και άλλους από τους οποίους ενημερώθηκε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και τα οποία ζητούν επειγόντως λύσεις.
Η Υποψήφια  Περιφερειακή Σύμβουλος διαβεβαίωσε τους  συνομιλητές της ότι, επειδή γνωρίζει καλά τα προβλήματα των Κυθήρων, και των ακόμα πιο απομακρυσμένων Αντικυθήρων, εφόσον την τιμήσουν οι νησιώτες της Αντιπεριφέρειας Αττικής και την εκλέξουν,  θα δρομολογήσει άμεσα την λύση τους. Μόνο έτσι μπορούν να ξεφύγουν τα δυο νησιά από τη λογική των μικροέργων  βιτρίνας που εφάρμοσε η κα Δούρου αυτά τα πέντε χρόνια, αντί να «τρέξει» βασικά έργα υποδομής, όπως η επέκταση του διαδρόμου στο αεροδρόμιο Κυθήρων και η κατασκευή μαρίνας  τουριστικών σκαφών. Αυτά τα δύο έργα από μόνα τους μπορούν να  απογειώσουν τις αφίξεις των Τουριστών στα Κύθηρα και να αυξηθεί θεαματικά το εισόδημα των εργαζομένων. Τέλος, δεσμεύτηκε ότι ως Αντιπεριφερειάρχης θα βρίσκεται τακτικά στα Κύθηρα και τα Αντικύθηρα για να επιβλέπει  προσωπικά κάθε  επενδυτικό έργο  που θα εκτελείται στα δύο νησιά.
Σημειώνεται, τέλος, ότι η κα Β. Θεοδωρακοπούλου - Μπόγρη έχει επισκεφθεί στο πρόσφατο παρελθόν τα Κύθηρα και έχει βαθειά γνώση όλων των προβλημάτων της ακριτικής νησιωτικής περιοχής.




Πηγή: Βάσω Θεοδωρακοπούλου – Μπόγρη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου