Παρασκευή 24 Μαΐου 2019

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΦΑΤΣΕΑΣ - ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ

Στην διάρκεια του προεκλογικού αγώνα, περιοδεύσαμε όλα τα χωριά. Μιλήσαμε με πάρα πολλούς ανθρώπους. Είδαμε την απογοήτευση και σε πολλές περιπτώσεις την αγανάκτηση και το θυμό τους. Για τα προβλήματα της καθημερινότητας που έμεναν άλυτα. Για τις κλήσεις τους και τα αιτήματα τους που απευθύνονταν προς «ώτα μη ακουόντων». Πάρα πολλά χωριά είναι τόσο παραμελημένα που είναι να απορεί κανείς.
Όμως και τα μεγάλα αναπτυξιακά έργα έμειναν πίσω. Η διάρκεια της τουριστικής  περιόδου μειώθηκε, υποδομές νερού, βιολογικών μονάδων, οδικού δικτύου δεν έγιναν. Τα τοπικά προϊόντα της πρωτογενούς παραγωγής δεν στηρίχτηκαν.
Αγαπητοί Συμπατριώτισσες και Συμπατριώτες.
Με την ομάδα των ανθρώπων που συνεργάζομαι και διεκδικούμε τη δημαρχία, επιδιώκουμε να συμβάλουμε αποφασιστικά στην επίλυση των προβλημάτων και την δημιουργία των προϋποθέσεων για την ευημερία των πολιτών.
Η παράταξή μου  και εγώ προσωπικά σας ζητούμε να μας στηρίξετε δυνατά ώστε να έχουμε ισχυρή παρουσία μέσα στο δημοτικό συμβούλιο. Δεσμεύομαι και δεσμευόμαστε απέναντι σας:
Να οργανώσουμε το δήμο εισάγοντας τις νέες τεχνολογίες, ώστε να μπορεί να λειτουργήσει αποτελεσματικά με μικρό αριθμό υπαλλήλων. Οι δήμοι στις προηγμένες ευρωπαϊκές χώρες λειτουργούν πλέον κατ’ αυτόν τον τρόπο.
Να αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά τα προβλήματα της καθημερινότητας αξιοποιώντας τους τοπικούς προέδρους.
Να επιτύχουμε ευρωπαϊκή χρηματοδότηση απευθείας στο Δήμο μας και όχι μόνον  μέσω Περιφέρειας. Ήδη άλλα νησιά το έχουν κάνει πράξη. Μέσω αυτής της χρηματοδότησης θα ξεκινήσουμε αμέσως τις υποδομές που έχει ανάγκη ο τόπος για την τουριστική ανάπτυξη και τον πρωτογενή τομέα. Ταυτόχρονα θα παρακολουθούμε στενά την πορεία της επέκτασης του αεροδρομίου, έργου κομβικής σημασίας για την τουριστική ανάπτυξη του νησιού μας.
Κατ’ αυτόν τον τρόπο ευελπιστούμε ότι θα ανοίξουν δουλειές στον τουρισμό και στον γεωργοκτηνοτροφικό τομέα και θα γυρίσουν πίσω στο νησί νέοι άνθρωποι. Η αύξηση του πληθυσμού τίθεται αυτή τη στιγμή ως πρώτης προτεραιότητας στρατηγικός στόχος που σχετίζεται άμεσα με το μέλλον του τόπου.
Αγαπητοί φίλες και φίλοι, την πρώτη Κυριακή, μεθαύριο, ψηφίζουμε για δημοτικούς συμβούλους. Επιλέγουμε τους καλύτερους, τους ικανότερους, αυτούς που δείχνουν την αγωνιστική τους διάθεση.  Έτσι ώστε να προκύψει ένα Δημοτικό Συμβούλιο υψηλών προδιαγραφών, που με τις αποφάσεις του θα βάλει το νησί μας στο δρόμο της οικονομικής ανάπτυξης και της ποιότητας ζωής. 
Τη δεύτερη Κυριακή επιλέγουμε τον δήμαρχο της αρεσκείας μας. Ο οποίος σύμφωνα με τον εκλογικό νόμο, θα πρέπει να συνεννοηθεί και να συνεργασθεί με τους δημοτικούς συμβούλους των άλλων παρατάξεων.
Γι αυτό, την ερχόμενη Κυριακή 26 Μαΐου με παρρησία ζητώ την ψήφο σας. Για να έχετε έναν αυθεντικό εκπρόσωπό σας μέσα στο δημοτικό συμβούλιο. Για να βάλουμε το νησί μας τα Κύθηρα στο δρόμο της ευημερίας και της προκοπής.

ΜΕ ΤΗ ΝΙΚΗ
ΦΑΤΣΕΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον Συνδυασμό «ΚΥΘΗΡΑ ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΑ ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΔΩ» υποψήφιος Δήμαρχος ΚΟΝΤΟΛΕΩΝ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΚΟΣΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου