Κυριακή 19 Μαΐου 2019

''ΠΡΩΤΑ Ο ΆΝΘΡΩΠΟΣ'' - ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ TSIRIGO FM

Σε απάντηση των όσων μακροσκελέστατα αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο κ. Π. Μπαχτής, έχουμε να παρατηρήσουμε τα παρακάτω:
Πιστεύοντας και υπηρετώντας ταυτόχρονα το ήπιο πολιτικό κλίμα που αρμόζει περισσότερο στην μικρή μας κοινωνία, δεν επιθυμούμε να συνεχίσουμε την αντιπαράθεση.
Οφείλουμε όμως να διευκρινίσουμε τα εξής:
Πιστεύουμε ότι για την διεξαγωγή μιας άρτια οργανωμένης τηλεμαχίας (Debate) απαιτείται απευθείας επικοινωνία με εκπροσώπους ΟΛΩΝ των συνδυασμών και ΟΛΩΝ των τοπικών μέσων ενημέρωσης που θα καθορίσουν από κοινού την όλη διαδικασία, τους όρους και τις προϋποθέσεις που θα διασφαλίσουν την αντικειμενικότητά της. Παράλληλα μάλιστα θα ακυρώσουν και κάθε πιθανή προσπάθεια αμφισβήτησης της όλης διαδικασίας.
Αντιθέτως, εάν εσείς θεωρείτε ότι με την αποστολή ενός μηνύματος στην εκλογική σελίδα του Συνδυασμού μας που καθημερινά δέχεται εκατοντάδες μηνύματα και την οποία χειρίζονται οι εθελοντές μας και όχι επαγγελματίες εξαντλήσατε το δημοσιογραφικό σας καθήκον, αφήνουμε να το κρίνουν οι αναγνώστες μας.
Αναφορικά με το «άτυπο εμπάργκο» που αναφέρετε, σας ενημερώνουμε ότι είναι ομόφωνη απόφαση των μελών του Συνδυασμού μας να μη συμμετέχουν σε εκπομπές του ραδιοφωνικού σταθμού Τsirigo fm, επειδή ακριβώς δεν εξασφαλίζονται οι στοιχειώδεις προϋποθέσεις αντικειμενικής ενημέρωσης των συμπατριωτών μας.
Όσον αφορά τους αήθεις υπαινιγμούς σας για την θητεία του επικεφαλής του Συνδυασμού μας και υποψηφίου Δημάρχου στο Νοσοκομείο Μολάων, σας πληροφορούμε ότι τα στοιχεία που είναι αναρτημένα στη Διαύγεια αποδεικνύουν με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο την επιτυχία της. Κάθε τι άλλο όχι μόνο είναι αντιδεοντολογικό, αλλά και παραπέμπει σε συνειδητή προσπάθεια συκοφαντικής δυσφήμισης.
Καταλαβαίνουμε την αγωνία του κ. Π. Μπαχτή για το αποτέλεσμα των επερχόμενων εκλογών, αφού κι ο ίδιος διαπιστώνει τη χαμηλή αποδοχή που έχει ο κ. Χαρχαλάκης στην κοινωνία των νησιών μας.
Είναι άλλωστε γνωστό ότι «το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη».

Πηγή: ''Πρώτα ο Άνθρωπος''

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου