Τρίτη 14 Μαΐου 2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΜΙΧΑΛΗ ΚΟΥΛΙΖΑΚΟΥ ΣΤΑ ΚΥΘΗΡΑ.



Συνεχίζοντας την επικοινωνία με τους Πολίτες της Περιφέρειας Νήσων, βρέθηκε στα Κύθηρα το τριήμερο 10-11 & 12 Μαΐου 2019, ο Μιχάλης Κουλιζάκος, Υποψήφιος στην Περιφέρεια Νήσων με τον Συνδυασμό του Αυριανού Περιφερειάρχη, Γιώργου Πατούλη, με το Συνδυασμό ΝΕΑ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ.
Στα πλαίσια των επαφών του αντάλλαξε απόψεις με τον Δήμαρχο Κυθήρων, και έκανε νέου Υποψήφιο κ.Στράτο Χαρχαλάκη, και τους με Αλφαβητική Σειρά Υποψηφίους Δημάρχους Κυθήρων κ.κ.Δημήτριο Κοντολέων και Δημήτριο Παναγόπουλο, στους οποίους ευχήθηκε καλή δύναμη στον Αγώνα τους.
Το απόγευμα του Σαββάτου 11 Μαΐου 2019, παρακολούθησε μαζί με Συνεργάτες και Πολιτικούς Φίλους του από τα Κύθηρα, τον Μέγα Πανηγυρικό Αρχιερατικό Εσπερινό στην Εορτάζουσα και Πανηγυρίζουσα Ιερά Μονή Οσίου Θεοδώρου, Προστάτου των Κυθήρων, Χοροστατούντων των Σεβασμιωτάτων Μητροπολιτών Θηβών και Λεβαδείας κ.κ.Γεωργίου, και του Οικείου Μητροπολίτου Κυθήρων και Αντικυθήρων κ.κ.Σεραφείμ, με τους οποίους είχε ξεχωριστή και ενδιαφέρουσα επικοινωνία. Συνεχίζοντας την επικοινωνία του με εκπροσώπους των τοπικών Θεσμικών Φορέων, επισκέφθηκε το Αστυνομικό Τμήμα Κυθήρων, όπου ενημερώθηκε για τα προβλήματα που υπάρχουν όπως: Την άσχημη εικόνα που του κτιρίου του Τμήματος η οποία είναι επιεικώς Τραγική και Απαράδεκτη με έντονα τα σημάδια της μούχλας και της εμφανούς εγκατάλειψης.

Παρ' όλα τα υπαρκτά προβλήματα, ο κ.Διοικητής και τα Στελέχη της ΕΛ.ΑΣ εκπληρώνουν με υψηλό αίσθημα ευθύνης τα καθήκοντά τους ώστε οι Συμπολίτες μας στα Κύθηρα να αισθάνονται Σιγουριά και Ασφάλεια για τις περιουσίες τους αλλά και για την ίδια τους την ζωή. Τα ίδια προβλήματα μετέφεραν στον Μιχάλη Κουλιζάκο οι ξεχασμένοι από την Περιφέρεια Αττικής Πυροσβέστες και Εθελοντές του τοπικού Πυροσβεστικού Κλιμακίου Κυθήρων, οι οποίοι του μετέφεραν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν με την έλλειψη Βασικών είδών Μέσων Ατομικής Προστασίας, αλλά και απο την έλλειψη βασικών κονδυλίων για την ανανέωση των οχημάτων του τοπικού Πυροσβεστικού Κλιμακίου.
Ο Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Νήσων Μιχάλης Κουλιζάκος δεσμεύτηκε προσωπικά ό,τι θα είναι δίπλα τους σε οτιδήποτε χρειαστούν.
Έχουμε Θέληση, Σχέδιο, Γνώση και Εμπειρία για να κάνουμε στις 26 Μαΐου με τον Αυριανό Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη και τον Περιφερειακό Σύμβουλο Νήσων Μιχάλη Κουλιζάκο ''ΝΕΑ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ"...ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΊΣ ΤΑ ΚΥΘΗΡΑ ΔΕΝ ΤΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΜΕ ΤΩΡΑ...!!!

Πηγή: Μιχάλης Κουλιζάκος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου