Δευτέρα 13 Μαΐου 2019

''ΠΡΩΤΑ Ο ΆΝΘΡΩΠΟΣ'' - ΠΟΙΟΣ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΤΕΛΙΚΑ;

Ο κ. Χαρχαλάκης είτε το θέλει είτε όχι επαναλαμβάνεται κουραστικά. Για όλα φταίνε οι άλλοι. Ο ίδιος παραμένει αλάνθαστος.
Έτσι λοιπόν και στη Συνέντευξή του στο IONIAN CHANNEL ούτε λίγο ούτε πολύ φόρτωσε κάθε αρνητικό και κάθε παράλειψή του στους Προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων.
Θέλει να μας πει ότι, οι τοπικοί πρόεδροι τον εμπόδιζαν να κάνει έργα στα χωριά τους;
Βέβαια ο κ. Χαρχαλάκης θέλει να ξεχνάει το πιο βασικό. Ότι δηλαδή ο ίδιος μηδένισε τις δυνατότητες των Τοπικών Προέδρων να κάνουν έργο, αφού τους αφαίρεσε κάθε αρμοδιότητα, έκοψε την Πάγια Προκαταβολή για μικροέργα από τους Προέδρους, όπως προβλέπει ξεκάθαρα ο Νόμος.
Επιπρόσθετα δεν τους παρείχε ποτέ εργατικό δυναμικό από εποχικούς υπαλλήλους που προσλάμβανε ο Δήμος. Για ένα πολύ απλό λόγο. Για να μην φαίνεται ότι κάνουν μικρές αλλά απόλυτα αναγκαίες παρεμβάσεις οι Πρόεδροι στις Τοπικές Κοινότητές τους. Να φαίνεται δηλαδή μόνο ο ίδιος. Ο ετσιθελισμός σε όλο του το μεγαλείο.
Το αποτέλεσμα τραγικό, σ´ όλες τις κοινότητες δημιουργήθηκαν μεγαλά προβλήματα στην αντιμετώπιση της καθημερινότητας.
Αυτή είναι η αλήθεια όσο πικρή κι αν είναι για τον κ. Χαρχαλάκη.
Δέσμευση και απόλυτη προτεραιότητά μας η επαναφορά του θεσμού της πάγιας προκαταβολής για επίλυση προβλημάτων καθημερινότητας (καθαριότητα,βλάβες ύδρευσης, καθαρισμός ξερών χόρτων κ.α)
Πάγια προκαταβολή, που την προβλέπει η νομοθεσία,αλλά ο κύριος Χαρχαλάκης αγνοεί.
Για μας, πρώτα και πάνω απ´όλα είναι ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ

Πηγή: ''Πρώτα ο Άνθρωπος''

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου