Πέμπτη 16 Μαΐου 2019

O ''1ΜΙΣΗΣ ΤΟΝΟΣ'' ΚΑΤΕΚΤΗΣΕ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΣΤΟ 9ο ΠΑΓΚΥΘΗΡΑΪΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ BASKET 2019

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 9ο Επετειακό Παγκυθηραϊκό Τουρνουά Μπάσκετ, που πραγματοποιήθηκε στις 11 & 12 Μαϊου 2019, στο Λειβάδι Κυθήρων.
Συνολικά συμμετείχαν 4 ομάδες.
Και τις δύο ημέρες παρακολουθήσαμε αμφίρροπα παιχνίδια, με αποκορύφωμα τον μεγάλο τελικό, ο οποίος έληξε 25-23!
Ποιοτικά τα παιχνίδια στο μεγαλύτερο κομμάτι τους δεν ήταν στο επίπεδο των προηγούμενων ετών, με την αστοχία να επικρατεί.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι τα στατιστικά των βολών, καθώς σε ολόκληρο το τουρνουά οι παίχτες σημείωσαν μόνο 2! Αυτό φυσικά δεν μειώνει σε καμία περίπτωση την προσπάθεια και το πάθος που έβγαλαν οι παίχτες στο γήπεδο.
Την πρώτη θέση και το Κύπελλο της διοργάνωσης, κατέκτησε η ομάδα «1μισης Τόνος», τη δεύτερη θέση κατέκτησε η ομάδα «Μπεκατσιακός», ενώ την τρίτη θέση κατέκτησε η ομάδα «Winners».
Πρώτος σκόρερ του Τουρνουά αναδείχθηκε ο Γιώργος Τραβασάρος, σημειώνοντας 44 πόντους συνολικά. Στον διαγωνισμό τριπόντων Νικητής αναδείχθηκε ο Σάββας Εφραιμίδης.
Κλείνοντας, θέλουμε να δώσουμε πολλά συγχαρητήρια στον κ. Άκη Αγιοπλούδη, στην κα. Σταυρούλα Μπαμπούνη και στην κα. Χρυσούλα Σοφίου, για την άψογη διοργάνωση και την διεξαγωγή του 9ου Επετειακού Τουρνουά Basket στα Κύθηρα.





















η ομάδα «1μισης Τόνος» με το Κύπελλο του νικητή!
η ομάδα «Μπεκατσιακός» που κατέκτησε τη δεύτερη θέση
η ομάδα «Winners» που κατέκτησε την τρίτη θέση
(αριστερά) ο Γιώργος Τραβασάρος, πρώτος σκόρερ του Τουρνουά (δεξιά) ο Σάββας Εφραιμίδης νικητής στον διαγωνισμό τριπόντων.


Τα μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής του Τουρνουά: (από δεξιά) η κα. Σταυρούλα Μπαμπούνη, ο κ. Άκης Αγιοπλούδης και η κα. Χρυσούλα Σοφίου
Επιμέλεια δημοσίευσης: Παναγιώτης Μπαχτής
Φωτογραφίες: Παναγιώτης Μπαχτής - TSIRIGO FM 105,6
Πηγή: TSIRIGO FM 105,6

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου