Κυριακή 19 Μαΐου 2019

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΦΑΤΣΕΑΣ - ΤΟ ΔΑΣΙΚΟ ΚΑΙ Ο ΑΝΑΡΜΟΔΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ

Με την  πρόσφατη απόφαση του Υφυπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Φάμελου, σύμφωνα με την οποία οι εκτάσεις με φρυγανική βλάστηση  (ασπάλαθος, σχίνος, κλπ) δεν θα χαρακτηρίζονται πλέον ως δάση ή δασικές εκτάσεις αλλά ως χορτολιβαδικές και άρα ως γεωργικές, οδεύει προς τη λύση του ένα σοβαρότατο χρόνιο πρόβλημα που καταταλαιπώρησε για δεκαετίες του Τσιριγώτες.
Η παράταξη μας δικαιώνεται που από την πρώτη στιγμή ανέδειξε το δασικό και το έθεσε μία από τις προτεραιότητες του προεκλογικού  μας αγώνα, δεσμευόμενοι απέναντι στους πολίτες ότι θα αγωνισθούμε ανυποχώρητα για τη λύση του επαχθούς αυτού προβλήματος που ευθύνεται εν μέρει και για τη διαρροή και τη μείωση του μόνιμου πληθυσμού του νησιού.
Παρεμπιπτόντως αναφέρω ότι κατά την έκθεση πεπραγμένων της δημοτικής αρχής στα Φράτσια 22-04-2019, στην κριτική που άσκησα ως επικεφαλής της αντιπολίτευσης, γιατί δεν έπραξε κάτι για το δασικό σ’ όλη τη διάρκεια της 5-ετίας, η απάντηση που δόθηκε από τον απερχόμενο δήμαρχο ήταν «Δεν είμαι αρμόδιος»!!!! Υπάρχουν τα βίντεο. Την ίδια απάντηση βέβαια έδωσε και για το άλλο σοβαρό πρόβλημα του νησιού τις διακοπές ρεύματος της ΔΕΗ, και για το οποίο δηλώνουμε ότι από το αμέσως επόμενο διάστημα θα αγωνιστούμε σθεναρά για τη λύση του.
Τώρα σπεύδει η δημοτική αρχή να αναρτά δελτία τύπου για την ευνοϊκή εξέλιξη για το δασικό, προσπαθώντας κατά την προσφιλή τακτική της να οικειοποιηθεί το ευχάριστο αποτέλεσμα, ποίοι; αυτοί που μέχρι χθες δήλωναν αναρμόδιοι!!!



Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος
ΦΑΤΣΕΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Πηγή Video: PhotoCerigo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου