Παρασκευή 31 Μαΐου 2019

''ΠΡΩΤΑ Ο ΆΝΘΡΩΠΟΣ'' - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 29.5.2019

Την προηγούμενη Κυριακή (26 Μαΐου 2019), η πλειοψηφία των Κυθηρίων και των Αντικυθηρίων συμπολιτών μας καταδίκασε την αλαζονική συμπεριφορά της Δημοτικής Αρχής και τις πολιτικές πρακτικές που εφάρμοσε για πέντε ολόκληρα χρόνια. Με την ψήφο του έδειξε ότι ο Δήμος Κυθήρων - Αντικυθήρων χρειάζεται αληθινή αλλαγή.
Στη διάρκεια όλης της προεκλογικής περιόδου διατηρήσαμε το λόγο μας, τα επιχειρήματα μας και την κριτική μας σε υψηλό επίπεδο αποδεικνύοντας τον Πολιτικό Πολιτισμό μας. Στηριζόμενοι στις αρχές και τις αξίες που μας διέπουν πραγματοποιήσαμε ένα αγώνα ουσίας σεβόμενοι τους συμπολίτες μας και δεν παρασυρθήκαμε σε συκοφαντίες και ψεύδη όπως δυστυχώς έπραξαν συγκεκριμένες ομάδες.Συνεχίζοντας και σήμερα την γκρίζα τακτική τους, διαδίδουν ανυπόστατες φήμες για τον επικεφαλής του συνδυασμού μας κ. Δημήτρη Παναγόπουλο.
Δηλώνουμε κατηγορηματικά ότι εμείς αγωνιζόμαστε με την ψήφο των συμπατριωτών μας για τη νίκη του Συνδυασμού «Πρώτα ο Άνθρωπος» που θα είναι και νίκη όλων των Συμπολιτών μας. Για να είναι επιτέλους ο Δήμος ανοικτός σε όλους και για να έχουν προοπτική και ελπίδα τα νησιά μας.
Σε κάθε περίπτωση ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΠΑΡΟΝΤΕΣ στα δύσκολα και τα εύκολα γιατί αγαπάμε τον τόπο μας και θέλουμε την πρόοδό του.
Οι ψεύτικες διαδόσεις δεν μας λυγίζουν και καλούμε κάθε συμπολίτη μας να καταδικάσει τόσο αυτές όσο και αυτούς που τις διαδίδουν.
Τους καλούμε να στηρίξουν το Συνδυασμό μας «Πρώτα ο Άνθρωπος» και τον υποψήφιο Δήμαρχο κ. Δημήτρη Παναγόπουλο. Δεσμευόμενοι ότι ως Νέα Δημοτική Αρχή θα συνεργαστούμε με όλες τις δυνάμεις του τόπου μας, ενωμένοι για την πρόοδο, την ανάπτυξη και την κοινωνική συνοχή στα νησιά μας.

Πηγή: ''Πρώτα ο Άνθρωπος''

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου