Τετάρτη 15 Μαΐου 2019

''ΠΡΩΤΑ Ο ΆΝΘΡΩΠΟΣ'' - ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΚΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΞΕΚΑΘΑΡΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΑΣΠΟΛΟΓΙΑ!!!

Στην συγκέντρωση της παρατάξης Κύθηρα Αντικύθηρα καινούργια μέρα,στο Λειβάδι, ο κύριος Χαρχαλάκης είπε ότι, σε περίπτωση εκλογής του,και σ´αυτήν τη τετραετία δεν θα εφαρμόσει το θεσμό της πάγιας προκαταβολής. Επιπλέον, παρά τις συνήθειές του,δεν απάντησε επικαλούμενος τους νόμους και σε σχετικό δελτίο τύπου του συνδυασμού μας.
Γι' αυτό και κάνουμε έκκληση, στην παράταξη του και στον ίδιο προσωπικά, να συμβάλουν χωρίς κοκορομαχίες, στην ενημέρωση των δημοτών μας και να δηλώσουν καθαρά τι πρόκειται να κάνουν σε περίπτωση εκλογής τους.
Είναι αλήθεια ότι δεν πρόκειται να στηρίξουν τους τοπικούς προέδρους με το μοναδικό εργαλείο που η νομοθεσία προβλέπει για την αντιμετώπιση των μικρών προβλημάτων της καθημερινότητας;
Δηλαδή στην περίπτωση αυτή δεν εφαρμόζουμε το νόμο; Γιατί; επειδή δεν βολεύει;
Κι αν ναι ποιόν δεν βολεύει;
Πιστεύουμε, ότι η εικόνα εγκατάλειψης που σήμερα υπάρχει στους περισσότερους οικισμούς των νησιών μας, (ξερά χόρτα παντού, επικίνδυνες χαλάστρες, βρώμικες πλατείες το καλοκαίρι κ.α) δεν θα υπήρχε αν εφαρμόζατε το νόμο,όπως είσαστε υποχρεωμένοι και δίνατε στους προέδρους την δυνατότητα αυτή.
Εμείς δηλώνουμε με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο ότι η Πάγια Προκαταβολή θα χορηγηθεί στους Τοπικούς Προέδρους γιατί αυτό επιβάλλει όχι μόνο ο Νόμος αλλά πάνω από όλα γιατί αυτό θα είναι για το συμφέρον όλων ανεξαιρέτως των συμπολιτών μας.
Κλείνοντας θέλουμε να τονίσουμε ακόμη μια φορά ότι είναι χρέος όλων μας να συμβάλουμε ώστε η προεκλογική αντιπαράθεση να γίνεται με επιχειρήματα και θέσεις.
Ας κρατήσουμε ψηλά το επίπεδο του εκλογικού αγώνα και να αφήσουμε τους δημότες ανεπηρέαστους να αποφασίσουν.
Σ´ότι μας αφορά είναι απόφασή μας να μην απαντάμε στη λασπολογία.

Πηγή: Πρώτα ο Άνθρωπος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου