Παρασκευή 10 Μαΐου 2019

''ΠΡΩΤΑ Ο ΆΝΘΡΩΠΟΣ'' - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 10.5.2019

Σχετικά με την αγορά της ηλεκτρονικής συσκευής καταγραφής ψηφιακού περιεχομένου όπως περιγράφεται στην απόφαση του δημάρχου, και των απαντήσεων που δόθηκαν, τόσο από τον κ.Χαρχαλάκη, όσο και από τον υπάλληλο του Δήμου για τον όποιο αγοράστηκε η συσκευή αυτή και με τον όποίο καμμία αντιπαράθεση δεν έχουμε, δηλώνουμε τα εξής:
Α) Για όλες τις προμήθειες και δαπάνες του δήμου, πρέπει να αξιολογείται η σκοπιμότητά τους. Είναι χρέος μας να σεβόμαστε τα χρήματα των δημοτών μας και να μην κάνουμε κατασπατάλησή τους.
Τέτοια φωτογραφική μηχανή αμφιβάλλουμε αν διαθέτει ο Δήμος της Αθήνας ή οποιοσδήποτε άλλος Δήμος στην Ελλάδα.
Β) Συνιστούμε ψυχραιμία κύριε Χαρχαλάκη και σας διαβεβαιώνουμε ότι γνωρίζουμε και μάλιστα πολύ καλά το νομικό πλαίσιο που διέπει τις προμήθειες και δαπάνες ενός Δήμου, όπως γνωρίζουμε πολύ καλά και το πως γίνονται οι αναθέσεις στο Δήμο μας.
Γ) Μήπως θα ήταν πιο ωφέλιμο για τα Κύθηρα αντί να σπαταλήσετε 3.000 ευρώ για μια φωτογραφική μηχανή να φροντίσετε να είναι καθαρές οι δημόσιες τουαλέτες ώστε να μην διασυρθούμε με την εικόνα που αυτές παρουσίασαν τις ημέρες του Πάσχα και την Πρωτομαγιά; Θυμίζουμε ότι σύμφωνα με τα δικά σας στοιχεία το νησί μας τις ημέρες αυτές είχε 5000 αφίξεις επισκεπτών.
Δ) Θα ήταν σκόπιμο,αλλά και υποχρέωσή σας κύριε Χαρχαλάκη, για ενημέρωση των Δημοτών μας να δημοσιοποιήσετε ποιός κατασκεύασε και πόσο κόστισαν τα προεκλογικά σας σπότ.
Όπως γνωρίζετε, αυτό προβλέπει,άλλωστε,και η εκλογική νομοθεσία.
Σας καλούμε λοιπόν, να σταματήσετε να ζείτε σε εικονική πραγματικότητα γιατί η μέρα της κρίσης πλησιάζει.

Πηγή: ''Πρωτα ο Άνθρωπος''

1 σχόλιο:

  1. Κυθήριοι είμαστε!...Όχι ηλίθιοι!να ακούμε μπούρδες ότι ο Δήμος Αθηναίων δεν διαθέτει..πανάκριβες κάμερες! (3.000!!)...αν δεν έχετε κάτι ουσισιαστικο να πειτε όλοι οι υποψήφιοι μην μιλάτε....η ..ακόμα καλύτερα καλύτερα ασχοληθείτε με κάτι αλλο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή