Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2019

ΔΗΜΟΣ ΚΥΘΗΡΩΝ - ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ 1/9

Την Κυριακή 1η Σεπτεμβρίου 2019 έλαβαν χώρα στον Καραβά οι ετήσιες εκδηλώσεις αδελφοποίησης μεταξύ των Δήμων Καραβά Κύπρου και Κυθήρων, οι οποίοι διατηρούν αδελφικούς δεσμούς από το 1996.
Στον Ι.Ν. Αγ. Χαραλάμπους Καραβά τελέσθηκε Αρχιερατική Θεία Λειτουργία και Ιερό Μνημόσυνο των Κυπρίων και Ελλήνων Πεσόντων στην Εισβολή του 1974, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κυθήρων κ. Σεραφείμ και με την παρουσία του Δημάρχου Καραβά κ. Νίκου Χατζηστεφάνου με τη σύζυγό του, του Δημάρχου Κυθήρων με μέλη του Δ.Σ., του Προέδρου της Νεολαίας Καραβά κ. Μάριου Μουγή, του νέου Προέδρου της Κοινότητας Καραβά κ. Παναγιώτη Σουρή, του απελθόντος κ. Γεωργίου Τσάκου, των εκπροσώπων των δύο πολιτιστικών συλλόγων της περιοχής και πολλών καραβιωτών. Ακολούθησε κατάθεση στεφάνων στο Ηρώον Πεσόντων της Τοπικής Κοινότητας.
Μετά το πέρας των εκδηλώσεων, ο Δήμαρχος κ. Χαρχαλάκης με την Κυπριακή Αντιπροσωπεία και το σύνολο των αιρετών του Δήμου, μετέβησαν στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου «Αρτέμιος Ν. Καλλίγερος» όπου τελέσθηκε αγιασμός από τον Σεβασμιώτατο για την έναρξη της νέας δημοτικής περιόδου και υπεγράφη το Πρακτικό Εγκατάστασης και Ανάληψης Καθηκόντων της Δημοτικής Αρχής.
Μεταξύ του Δημάρχου Κυθήρων και της κυπριακής αντιπροσωπείας αντηλλάγησαν δώρα και υπομνήσθηκε για ακόμα μία φορά η δέσμευση των δύο Δήμων για διαρκή ενίσχυση και αναβάθμιση των αδελφικών σχέσεων και δεσμών μεταξύ Καραβά και Κυθήρων.




































Επιμέλεια - δημοσίευσης: Παναγιώτης Μπαχτής
Φωτογραφίες: Ρενάτα Πανταζίδου - PhotoCerigo
Δελτίο Τύπου: Δήμος Κυθήρων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου