Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2019

ΝΕΑ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΝΗΣΩΝ H ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ - ΜΠΟΓΡΗ

Ορίστηκαν από τον Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη οι χωρικοί αντιπεριφερειάρχες και οι πρώτοι θεματικοί αντιπεριφερειάρχες καθώς και οι εντεταλμένοι σύμβουλοι στην Περιφέρεια Αττικής, επιβεβαιώνοντας πλήρως το ρεπορτάζ του parapolitika.gr.
Γ. Πατούλης: Τα επόμενα τέσσερα χρόνια οφείλουμε να είμαστε επιτελικοί γρήγοροι και αποφασιστικοί με στόχο την παραγωγή έργου, μαζί με τους πολίτες για τους πολίτες.
Τους στόχους και τις προτεραιότητες της νέας διοίκησης προσδιόρισε ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης κατά τη συνάντηση που είχε χθες το απόγευμα με τους Περιφερειακούς Συμβούλους της Παράταξης «Νέα Αρχή για την Αττική».
Στο πλαίσιο της συνάντησης ο Γ. Πατούλης προχώρησε στην ανακοίνωση των χωρικών Αντιπεριφερειαρχών και των πρώτων θεματικών Αντιπεριφερειαρχών.
Επιπρόσθετα ανέθεσε στο σύνολο των Περιφερειακών του Συμβούλων, συμπεριλαμβανομένων και των Συμβούλων των παρατάξεων που συνέπραξαν με την «Νέα Αρχή για την Αττική», θεματικές αρμοδιότητες εντεταλμένων συμβούλων.
«Στόχος μας είναι όλοι μαζί να αναβαθμίσουμε την Αττική. Τα επόμενα τέσσερα χρόνια απαιτείται να δουλέψουμε με στρατηγική, σύνθεση, ενότητα, προσήλωση στο καθήκον και σκληρή δουλειά. Στην προσπάθεια αυτή δεν περισσεύει κανείς, ο καθένας αναλαμβάνει συγκεκριμένες αρμοδιότητες και ευθύνες. Οφείλουμε να είμαστε επιτελικοί γρήγοροι και αποφασιστικοί με στόχο την παραγωγή έργου προς όφελος των πολιτών. Προς την κατεύθυνση αυτή ως μια πολύ καλά οργανωμένη ομάδα, θα αξιοποιήσουμε τις γνώσεις και την εμπειρία του καθενός ξεχωριστά» σημείωσε ο Περιφερειάρχης Αττικής.
Στην συνέχεια αναφερόμενος στα βασικότερα προβλήματα της Αττικής που χρήζουν άμεσων παρεμβάσεων, εστίασε στα ζητήματα της διαχείρισης απορριμμάτων, της Πολιτικής Προστασίας, στα έργα υποδομής, στα προγράμματα κοινωνικής πολιτικής και πρόληψης υγείας, στην υλοποίηση έργων μέσω ΕΣΠΑ, στη δημιουργία νεοφυών θέσεων εργασίας και καινοτομίας, αλλά και στην ενίσχυση του τουριστικού brand name της Αττικής.
Ολοκληρώνοντας την τοποθέτηση του υπογράμμισε ότι «τα προβλήματα της Αττικής δεν μπορούν να περιμένουν, για το λόγο αυτό δεν θα αφήσουμε ούτε λεπτό για χάσιμο».
Παρακάτω ακολουθούν τα ονόματα των περιφερειακών συμβούλων που ορίστηκαν θεματικοί και χωρικοί Αντιπεριφερειάρχες, καθώς και θεματικοί Εντεταλμένοι Σύμβουλοι. Να σημειωθεί ότι το επόμενο διάστημα θα ανακοινωθούν και τα υπόλοιπα ονόματα των θεματικών Αντιπεριφερειαρχών.
ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΕΣ
Οικονομικών: Πέππας Νικόλαος
Πολιτικής Προστασίας: Κόκκαλης Βασίλειος
Κεντρικού Τομέα Αθηνών: Δημόπουλος Γεώργιος
Ανατολικής Αττικής: Αυγερινός Αθανάσιος
Βόρειου Τομέα Αθηνών: Κεφαλογιάννη Λουκία
Δυτικής Αττικής: Κοσμόπουλος Ελευθέριος
Δυτικού Τομέα Αθηνών: Λεωτσάκος Ανδρέας
Νήσων: Θεοδωρακοπούλου - Μπόγρη Βασιλική
Νότιου Τομέα: Νάνου Δήμητρα
Πειραιώς: Αντωνάκου Σταυρούλα

Διαβάστε ολόκληρο το θέμα: ΕΔΩ

Πηγή: parapolitika.gr
Φωτογραφία: Θεοδωρακοπούλου - Μπόγρη Βασιλική

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου